عنوان فارسی: ارث کودک ناشی از تلقیح مصنوعی (عنوان عربی: إرث الطفل من اللقاح الاصطناعی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
عنوان فارسی: ارث کودک ناشی از تلقیح مصنوعی (عنوان عربی: إرث الطفل من اللقاح الاصطناعی) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد عنوان فارسی: ارث کودک ناشی از تلقیح مصنوعی (عنوان عربی: إرث الطفل من اللقاح الاصطناعی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: ارث کودک ناشی از تلقیح مصنوعی (عنوان عربی: إرث الطفل من اللقاح الاصطناعی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن عنوان فارسی: ارث کودک ناشی از تلقیح مصنوعی (عنوان عربی: إرث الطفل من اللقاح الاصطناعی) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های فقه و حقوق اسلامی (فقه و مبانی حقوق اسلامی)
تعداد صفحات :۲۴
چکیده فارسی:با پیشرفت دانش پزشکی و امکان درمان ناباروری از طریق پزشکی مسائل متعدد و پیچیده ای در حوزه های اخلاقی، حقوقی، اجتماعی و دینی مطرح شده است، که می بایست از طرف فقها از یک سو، حقوقدانان و متخصصان علوم اجتماعی از سوی دیگر به آنها پاسخ مناسب داده شود، تا زمینه مناسب جهت وضع و تدوین قوانینی جامع و راهگشا فراهم گردد. یکی از آثار حقوقی کودک ناشی از تلقیح مصنوعی، توارث بین این کودک و صاحبان نطفه است. در این زمینه سوالات متعددی مطرح است از جمله اینکه در تلقیح مصنوعی با اسپرم شوهر و یا اسپرم بیگانه بین چه کسانی رابطه خویشاندی برقرار می شود و بین فرزند و چه کسانی رابطه توارث ایجاد می شود؟ وضعیت توارث کودکانی که نطفه آنها پس از فوت صاحب اسپرم منعقد شده چگونه است؟ آیا باید برای جنین های مذبور همانند جنین ناشی از باروری طبیعی سهم الارث معینی از ترکه مورث کنار گذاشته شود؟ از آنجایی که نسب یکی از موجبات ارث شناخته شده است ارث کودکانی که از طریق تلقیح مصنوعی متولد می شوند، تابع ثبوت یا عدم ثبوت نسب میان طفل و صاحب اسپرم و تخمک است چنانچه رابطه نسبی میان طفل و صاحب اسپرم از یک سو و صاحب تخمک از سوی دیگر، به رسمیت شناخته شود، توارث میان آنها برقرار می شود و برعکس هرگاه رابطه نسبی میان کودک و والدین او برقرار نشود، مساله توارث میان آنها منتفی خواهد بود. در این مقاله تلاش شده است تا با تکیه بر اصول و قواعد کلی فقه و حقوق و نیز بهره گیری از فتاوی فقها و اندیشه های حقوقی برای سوالات فوق پاسخ مناسب ارائه گردد.
چکیده عربی:مع تطور علم الطب و إمکان رفع العقمه بالطبابه قد طرحت مسائل متعدده معقده منها: أخلاقیه حقوقیه اجتماعیه و دینیه. یجب ان یستجیبها الفقهاء من جهه و الحقوقیون و الخصیصون فی العلوم الاجتماعیه من جهه اخری. من حقوق الطفل فی اللقاح الاصطناعی، التوارث بینه و بین أصحاب النطفه و هناک أسئله، منها: فی هذا اللقاح، توجد القرابه بین من من الموالید؟ بمنی الاب او بمنی الأجنبی و یوجد التوارث بین من و المولود بالقاح هذا؟ کیف التوارث للاطفال الدین مات صاحب المنی قبل انعقاد النطفه؟ و هل ینبغی ان یترک سهم معین من الارث للاجنن هذه مثل الأجنه من اللقاح الطبیعی؟ المقاله تطرقت إلی استکشاف الاجابات للاسئله المطروحه معتمده علی أصول الفقه و الحقوق و قواعدهما مع استمتاع من فتاوی الفقهاء و الحقوقیین.
کلید واژه: کلیدواژه فارسی: تلقیح مصنوعی، نسب، ارث، شرایط ارث (کلیدواژه عربی: اللقاح الاصطناعی، النسب، الارث، شروط الارث)
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.