بررسی روش ها و عصاره گیری جهت استخراج کربوهیدرات های خاک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روش ها و عصاره گیری جهت استخراج کربوهیدرات های خاک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روش ها و عصاره گیری جهت استخراج کربوهیدرات های خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روش ها و عصاره گیری جهت استخراج کربوهیدرات های خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روش ها و عصاره گیری جهت استخراج کربوهیدرات های خاک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۳

برای مطالعه کربوهیدرات های خاک ابتدا می بایست آنها را استخراج کرد که بدین منظور روش های مختلفی پیشنهاد شده است. سه روش و پنج محلول عصاره گیر جهت استخراج کربوهیدرات ها از سه نوع خاک جنگلی، رسی و شور مورد استفاده قرار گرفت. روش های عصاره گیری شامل تکان دادن نمونه ها به مدت ۱۶ ساعت، حرارت دادن نمونه ها در حمام بخار به مدت ۲.۵ ساعت و حرارات دادن نمونه ها در آون به مدت ۲۴ ساعت و محلول های عصاره گیر شامل اسید کلریدریک ۰.۵ مولار، اسید سولفوریک ۰.۲۵ مولار، اسید سولفوریک ۰.۵ مولار، سولفات پتاسیم ۰.۵ مولار و آب مقطر بود. غلظت کربوهیدرات ها با روش فنل- اسید سولفوریک تعیین گردید. نتایج نشان داد که در اثر اضافه کردن فنل به عصاره استخراج شده با اسید کلریدریک، رسوب شیری رنگی تشکیل شد، به همین علت در روش فنل- اسید سولفوریک نمی توان از این عصاره گیر جهت استخراج کربوهیدرات های خاک استفاده نمود. در همه خاک ها روش تکان دادن مقادیر کمتری کربوهیدرات نسبت به روش های آون و حمام بخار عصاره گیری کرد و در خاک های جنگلی و شور تفاوتی در میزان کربوهیدرات عصاره گیری شده با روش های آون و حمام بخار دیده نشد. در خاک رسی، روش آون مقدار کربوهیدرات بیشتری نسبت به روش حمام بخار عصاره گیری کرد. در تمام خاک ها، اسید سولفوریک ۰.۵ مولار بیشترین مقدار کربوهیدرات را عصاره گیری نمود و در خاک های جنگلی و شور آب مقطر کمترین مقدار کربوهیدرات را عصاره گیری کرد. در مجموع استفاده از روش حمام بخار (در خاک های جنگلی و شور) و روش آون (در خاک رسی) با محلول اسید سولفوریک ۰.۵ مولار بیشترین مقدار کربوهیدرات را عصاره گیری نمود.

کلید واژه: کربوهیدرات، خاک، روش عصاره گیری، عصاره گیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.