تاثیر برخی از خصوصیات واحدهای سنگی آندزیتی و گرانیتی بر روی میزان استقرار پوشش گیاهی در مناطق خشک (مطالعه موردی: مهریز- یزد)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر برخی از خصوصیات واحدهای سنگی آندزیتی و گرانیتی بر روی میزان استقرار پوشش گیاهی در مناطق خشک (مطالعه موردی: مهریز- یزد) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر برخی از خصوصیات واحدهای سنگی آندزیتی و گرانیتی بر روی میزان استقرار پوشش گیاهی در مناطق خشک (مطالعه موردی: مهریز- یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر برخی از خصوصیات واحدهای سنگی آندزیتی و گرانیتی بر روی میزان استقرار پوشش گیاهی در مناطق خشک (مطالعه موردی: مهریز- یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر برخی از خصوصیات واحدهای سنگی آندزیتی و گرانیتی بر روی میزان استقرار پوشش گیاهی در مناطق خشک (مطالعه موردی: مهریز- یزد) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های آبخیزداری (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۶

بخش گسترده ایی از پوشش گیاهی مناطق خشک بر روی اراضی کوهستانی واقع شده است. کوهستان های مناطق خشک در اکثر مواقع به صورت توده سنگی، برونزد سنگی و یا دارای قشر بسیار نازکی از خاک می باشند. این تحقیق بر روی دو واحد سنگی گرانیتی و آندزیتی انجام شد. اندازه گیری پارامترهای لازم در دو بخش میدانی و آزمایشگاهی صورت گرفت. مطالعات میدانی به طور کلی شامل اندازه گیری میزان پوشش گیاهی در شیب و جهات مختلف، اندازه گیری درجه هوازدگی و اندازه گیری تخلخل سطحی ناشی از درزه و شکاف شامل اندازه گیری تعداد درزه در سه بعد عرض، عمق و طول در سه مقیاس کوچک، متوسط و بزرگ می باشد. اقدامات لازم جهت تعیین فاکتورهای خاک شناسی شامل کلسیم، منیزیم، هدایت الکتریکی، مواد آلی، فسفر، پتاسیم، کربنات کلسیم، بافت خاک و سنگریزه نیز در آزمایشگاه صورت گرفت. نتایج حاصل نشان داد که از نظر میزان پوشش گیاهی در بین واحدهای مذکور در سطح ۵ درصد اختلاف معنی داری وجود ندارد، اما از لحاط خصوصیات فیزیکی بین آنها تفاوت هایی وجود دارد. همچنین ما نتیجه گرفتیم که بین میزان پوشش گیاهی و تعداد درزه دارای عرض بزرگ و متوسط، عمق بزرگ و طول بزرگ رابطه مستقیم و معنی داری در سطح ۱ درصد وجود دارد. در پایان می توان گفت که نتایج ما بیانگر رابطه مستقیم بین افزایش ابعاد درزه با افزایش میزان پوشش گیاهی بود.

کلید واژه: واحد سنگی، پوشش گیاهی، مناطق خشک، درزه، گرانیت، آندزیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.