مقاله ارزیبی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاه مرزه زراعی در فیش فینگرماهی کیلکا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیبی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاه مرزه زراعی در فیش فینگرماهی کیلکا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیبی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاه مرزه زراعی در فیش فینگرماهی کیلکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیبی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاه مرزه زراعی در فیش فینگرماهی کیلکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیبی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاه مرزه زراعی در فیش فینگرماهی کیلکا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
اکسیداسیون لیپیدها در طول نگهداری موا خام، عمل آوری غذاها و نیز تیمارهای حرارتی اتفاق می افتد. این وضعیت در مواقعی که انبارداری در دوره ی پایانی محصول باشد بیش تر رخ می دهد که معمولاً منجر به از بین رفتن طعم و آروما در محصول خواهد شد. این تحقیق با هدف بررسی تأثیر اسانس مرزه زراعی بر فعالیت اکسیداسیونی فیش فینگر در طول نگهداری انجمادی انجام پذیرفت. در این مطالعه، ا بتدا گیاه مرزه زراعی جمع آوری و سپس در سایه خشک شد. اسانس گیاه با استفاده از روش کلوینجر استخراج و بوسیله ی دستاه های GC و GC/MS تجزیه و شناسایی شد. سپس میزان کل ترکیبات فنولیکی موجود در آن با استفاده از روف فولین سیوکالتو سنجیده شد. اسانس مرزه زراعی در غلظت های ۰/۱، ۰/۲ و ۰/۳ درصد به خمیر ماهی جهت تهیه فیش فینگر افزوده شدند. نمونه های فیش فینگر در دمای ۱۷۰C به مدت ۵ دقیقه سرخ شدند. سپس در دمای ۱۸۰C- منجمد و پس از آن در کیسه های پلی اتیلنی بسته بندی شدند. نمونه ها به مدت ۱۲۰ روز در دمای ۱۸۰C- نگهداری شدند و با فاصله زمانی ۲۰ روز آزمون های مربوط به فساد اکسیداسیونی روی نمونه ها انجام شد. بر طبق نتایج، اسانس مرزه زراعی ۰/۳ درصد بالاترین اثر آنتی اکسیدانی و اثری به مراتب بهتر از آنتی اکسیدان سنتزی (BHA 0/20 درصد) از خود نشان داد. آزمون های پراکسید و تیوباربیتوریک اسید و عدد اسیدی برای تیمارهای حاوی غلظت های مختلف از اسانس های گیاهی نشان دادند که با افزایش غلظت اسانس، روند تشکیل این شاخص ها از سرعت کمتری برخوردار بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.