حساسیت منابع خاک به تخریب ناشی از فعالیت های انسانی در دشت ابهر-خرم دره بر مبنای تلفیق روش های ژئوپدولوژیک و گلاسود


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 حساسیت منابع خاک به تخریب ناشی از فعالیت های انسانی در دشت ابهر-خرم دره بر مبنای تلفیق روش های ژئوپدولوژیک و گلاسود دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حساسیت منابع خاک به تخریب ناشی از فعالیت های انسانی در دشت ابهر-خرم دره بر مبنای تلفیق روش های ژئوپدولوژیک و گلاسود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی حساسیت منابع خاک به تخریب ناشی از فعالیت های انسانی در دشت ابهر-خرم دره بر مبنای تلفیق روش های ژئوپدولوژیک و گلاسود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن حساسیت منابع خاک به تخریب ناشی از فعالیت های انسانی در دشت ابهر-خرم دره بر مبنای تلفیق روش های ژئوپدولوژیک و گلاسود :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)

تعداد صفحات :۲۴

این تحقیق به منظور بررسی وضعیت تخریب خاک در جنوب شرقی استان زنجان انجام شد. نقشه ژئوپدولوژیک منطقه مورد مطالعه با تلفیق لایه های اطلاعاتی شامل اطلاعات لیتولوژیک، ژئومورفیک و پدولوژیک در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی ایلویس تهیه شد. اطلاعات حاصل از نقشه ژئوپدولوژیک و لایه های اطلاعاتی مستخرج از نقشه های خاک شناسی و طبقه بندی اراضی به عنوان اطلاعات ورودی در روش گلاسود به کار برده شد و نقشه حساسیت خاک به تخریب تهیه شد. روش تهیه نقشه تخریب خاک تهیه شده در این تحقیق، رویکردی نوین در تفسیر و کاربرد اطلاعات موجود در نقشه های خاک شناسی برای تخمین تخریب خاک است. نتایج به دست آمده نشان داد که تنها کمتر از ۱۴ درصد از اراضی مطالعه شده دارای حساسیت کم به تخریب هستند و در شرایط فعلی نیاز به اعمال مدیریت خاصی ندارند ولی در بقیه اراضی مطالعه شده تخریب خاک با درجات مختلف وجود دارد. از مجموع ۴۵۵۰۰ هکتار اراضی منطقه مطالعاتی بیش از ۶۰۰۰ هکتار از نظر حساسیت به تخریب در گروه خاک های با حساسیت کم، ۱۶۴۰۰ هکتار در گروه خاک های با حساسیت متوسط و ۱۶۶۵۰ هکتار در گروه خاک های با حساسیت زیاد قرار گرفت که به تناسب درجه حساسیتشان به تخریب، لازم است اقدامات ضروری برای کنترل تخریب انجام شود.

کلید واژه: روش گلاسود، نقشه ژئوپدولوژیک، لندفرم، تخریب خاک، داده های خاک شناسی و طبقه بندی اراضی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.