مقاله بررسی اثرات مقادیر و منابع مختلف کود آلی بر خصوصیات خاک و عملکرد محصول سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات مقادیر و منابع مختلف کود آلی بر خصوصیات خاک و عملکرد محصول سیب زمینی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات مقادیر و منابع مختلف کود آلی بر خصوصیات خاک و عملکرد محصول سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات مقادیر و منابع مختلف کود آلی بر خصوصیات خاک و عملکرد محصول سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات مقادیر و منابع مختلف کود آلی بر خصوصیات خاک و عملکرد محصول سیب زمینی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

مواد آلی بعلت اثرات سازنده ای که بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک دارد، شاخص مناسبی برای باروری، سلامت و کیفیت خاک بشمار می آید. با گذر از کشاورزی سنتی و ورود به کشاورزی مدرن در نیم قرن اخیر متاسفانه مصرف کودهای آلی کاهش و کودهای شیمیایی بطور روزافزون افزایش یافته، هرچند استفاده از کود های معدنی ظاهرا سریعترین راه برای
حاصلخیزی خاک به شمار می رود، لیکن آلودگی و تخریب محیط زیست آن نگران کننده است. در مناطق خشک و نیمه خشک به لحاظ بالا بودن میزان دما حفظ و نگهداری مواد آلی دشوار م ی باشد. میزان مواد آلی در بیش از ۶۰ % خاکهای زیر کشت ایران کمتر از ۱% و در بخش قابل توجهی از آن کمتر از ۰/۵ %می باشد که این امر توجه بیشتر به کودهای آلی را اجتناب نا پذیر می کند[ ۱]. تحقیقات متعدد نشان داده عواملی از قبیل منبع، زمان مصرف، مدیریت خاک ورزی، بافت خاک، اقلیم و تناوب باید در بهره برداری از کودهای آلی مد نظر قرار گیرد. آزمایشات انجام شده توسط اسناپ و همکاران( ۲۰۰۳ ) نشان داد در یک تناوب سیب زمینی – گندم بهترین منبع مصرف کود مرغی است که در کوتاه مدت نسبت به سایر منابع کود آلی مفید تر ولی در مصرف دراز مدت بعلت افزایش بیش از حد فسفر خاک و عدم پایداری ساختمان خاک مفید نیست و می توان از آن بعنوان منبع کود فسفر بدون نیاز به کود معدنی فسفر در زراعت سیب زمینی استفاده نمود[ ۳]. لورا ( ۱۹۹۶ ) نشان داد مصرف ۲ تا ۴ تن کود مرغی اثراتی مشابه با مصرف ۷۵ و ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار کود فسفره بر عملکرد سیب زمینی دارد[ ۲]. در زراعت سیب زمینی در کشور ما از کودهای آلی و شیمیایی از منابع و مقادیر مختلف استفاده می گردد، این تحقیق با هدف تعیین مناسبترین منبع و مقدار کود آلی و مقایسه آن با کودهای شیمیایی در کشت سیب زمینی انجام گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.