استفاده از مدل ریاضی گومپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه های گوشتی سویه تجاری راس تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح مختلف دانه خلر خام یا حرارت داده شده


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از مدل ریاضی گومپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه های گوشتی سویه تجاری راس تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح مختلف دانه خلر خام یا حرارت داده شده دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از مدل ریاضی گومپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه های گوشتی سویه تجاری راس تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح مختلف دانه خلر خام یا حرارت داده شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از مدل ریاضی گومپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه های گوشتی سویه تجاری راس تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح مختلف دانه خلر خام یا حرارت داده شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از مدل ریاضی گومپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه های گوشتی سویه تجاری راس تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح مختلف دانه خلر خام یا حرارت داده شده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۴

پارامترهای رشد جوجه های گوشتی راس با استفاده از تابع غیر خطی گومپرتز، در یک آزمایش با جیره های حاوی سطوح مختلف دانه خلر تخمین زده شد. در این آزمایش ۲۱۰ قطعه جوجه گوشتی از سن چهارده روزگی به مدت ۴ هفته با جیره های غذایی حاوی سطوح صفر، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ درصد دانه خلر خام و حرارت داده شده تغذیه شدند. آزمایش در قالب یک طرح آماری بلوک کامل تصادفی با ۷ تیمار، ۳ تکرار و ۱۰ قطعه جوجه در هر تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که بر اساس مدل برازش شده، پارامتر مرتبط با وزن اولیه جوجه ها برای جیره های ۲۰ و ۳۰ درصد خلر خام بالاتر بود (P<0.05). در مورد پارامترهای مرتبط با وزن اولیه، وزن نهایی و زمان تغییر منحنی رشد، جیره های ۲۰ درصد خلر حرارت داده شده و ۳۰ درصد خلر خام دارای تفاوت معنی داری بودند (P<0.05). زمان تغییر منحنی رشد (نقطه عطف) برای تیمار ۳۰ درصد خلر خام دیرتر (۴۷ روزگی) از تیمار ۱۰ درصد خلر حرارت داده شده (۳۹ روزگی) پیش بینی گردید. از نظر وزن بدن در هنگام تغییر منحنی رشد، بین تیمارهای حاوی ۳۰ درصد خلر خام (۲۲۷۹.۴ گرم) و ۱۰ درصد خلر حرارت داده شده (۱۷۰۱.۲ گرم) تفاوت معنی دار (P<0.05) وجود داشت. در جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی ۲۰ درصد خلر حرارت داده شده، منحنی رشد زودتر تغییر نمود و جوجه ها وزن پایین تری داشتند، اما در جوجه های تغذیه شده با تیمار ۳۰ درصد خلر خام در سن بالاتری منحنی رشد تغییر نمود و در این زمان وزن بالاتری نسبت به تیمار حاوی ۲۰ درصد خلر حرارت داده شده به دست آمد.

کلید واژه: جوجه گوشتی، دانه خلر، عمل آوری، تابع رشد گومپرتز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.