انگشت نگاری ژنومی مایکوباکتریوم بویس سویه AN5 توسط تکنیک RFLP


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
22 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 انگشت نگاری ژنومی مایکوباکتریوم بویس سویه AN5 توسط تکنیک RFLP دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد انگشت نگاری ژنومی مایکوباکتریوم بویس سویه AN5 توسط تکنیک RFLP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی انگشت نگاری ژنومی مایکوباکتریوم بویس سویه AN5 توسط تکنیک RFLP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن انگشت نگاری ژنومی مایکوباکتریوم بویس سویه AN5 توسط تکنیک RFLP :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش میکروب شناسی

تعداد صفحات :۱۰

یکی از مهم ترین استراتژی های قابل قبول و رایج در سراسر جهان برای کنترل سل گاوی، شناسایی گاوهای آلوده با تست توبرکولین و کشتار موارد مثبت است. برای تهیه توبرکولین نیاز به توده انبوهی از مایکوباکتریوم بویس سویهAN5 می باشد که با کشت بذر باکتری فراهم می شود. بدلیل کشت های متوالی اجباری در تهیه این فرآورده می بایستی پایداری ژنتیکی سویه مورد استفاده در نسل های متفاوت مورد ارزیابی قرار گرفته تا از عدم تغییرات ژنتیکی آن اطمینان حاصل شود. بر این اساس تحقیق حاضر برای بررسی تغییرات ژنومی سویه AN5 در طی کشت های متوالی صورت پذیرفت. ابتدا برای اثبات مایکوباکتریوم بویس بودن سویه مورد نظر در این تحقیق یک قطعه از شبه ژن oxy R به طول ۵۴۸ جفت باز هدف آزمایشPCR-RFLP قرار گرفت. نوکلئوتید ۲۸۵ از قطعه هدف مذکور در ژنوم مایکوباکتریوم بویس، حاوی بازآدنین، در حالیکه در تمامی دیگر اعضا کمپلکس توبرکلوزیس حاوی بازگوانین می باشد که باعث از بین رفتن یک سایت عملکرد آنزیم Alu I می شود. لذا در قطعه مذکور، در مایکوباکتریوم بویس چهار سایت برش، در حالی که در سایر مایکوباکتری های کمپلکس، سه سایت برش توسط این آنزیم وجود دارد. در سویه مورد بررسی در این تحقیق، قطعه مورد نظر از شبه ژن oxy R توسط PCR تکثیر و سپس با استفاده از آنزیم Alu I برش داده شد و الگو برش مورد بررسی قرار گرفت. سپس پنج نسل متوالی از این سویه بر روی محیط کشت لونشتاین جانسون کشت داده شدند. از کلنی های مشخص طبق روش ون – سولینگن، DNA های لازم استحصال شده و این DNA ها توسط آنزیم های محدود کننده Alu I وPvu II هضم و الگوهای به دست آمده با روش RFLP پس از هیبریداسیون با پروب های DR و PGRS با یکدیگر مقایسه شدند. در بررسی نتایج حاصل از هضم آنزیمی توسط آنزیم های Pvu II و Alu I و هیبریداسیون با پروب های DR وPGRS تعداد باندها و وزن ملکولی آنها در تمامی نسل های مورد بررسی یکسان بودند و هیچ گونه تفاوتی مشاهده نشد. به نظر می رسد یکسان بودن سایز ملکولی و تعداد باندهای الگوهای به دست آمده توسط تکنیک DR, PGRS-RFLP، بیانگر عدم تغیرات ژنومی حداقل در ۵ نسل اول کشت شده این سویه در محیط لوونشتاین جانسون است.

کلید واژه: مایکوباکتریوم بویس سویه AN5، سل گاوی، توبرکولین، RFLP، هیبریداسیون با پروب های DR و PGRS

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.