مقایسه دو تیغه استاندارد و انگلیسی لارنگوسکوپ ماکینتاش در طبقه بندی راه هوایی بیماران تحت اعمال جراحی انتخابی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه دو تیغه استاندارد و انگلیسی لارنگوسکوپ ماکینتاش در طبقه بندی راه هوایی بیماران تحت اعمال جراحی انتخابی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه دو تیغه استاندارد و انگلیسی لارنگوسکوپ ماکینتاش در طبقه بندی راه هوایی بیماران تحت اعمال جراحی انتخابی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه دو تیغه استاندارد و انگلیسی لارنگوسکوپ ماکینتاش در طبقه بندی راه هوایی بیماران تحت اعمال جراحی انتخابی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه دو تیغه استاندارد و انگلیسی لارنگوسکوپ ماکینتاش در طبقه بندی راه هوایی بیماران تحت اعمال جراحی انتخابی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان

تعداد صفحات :۹

مقدمه: روش ایده آل اداره راه هوایی، لوله گذاری داخل تراشه است. مقدمه لوله گذاری داخل تراشه لارنگوسکوپی برای دیدن گلوت و طناب های صوتی و مدخل نای است. هرچه لارنگوسکوپی سهل تر باشد و درجه راه هوایی پایین تری را براساس طبقه بندی راه هوایی Cormack & Lehane (C&L) ایجاد کند، تغییر همودینامیک بیمار کمتر و این اقدام برای بیمار ایمن تر است.لارنگوسکوپ انواع مختلفی دارد که رایج ترین آنها لارنگوسکوپ ماکینتاش است که دو تیغه انگلیسی و استاندارد دارد. در این مطالعه این دو تیغه مقایسه شده اند اما انجام مطالعات دیگر و مقایسه سایر تیغه ها، امکان انتخاب تیغه مناسب در شرایط مختلف را فراهم می سازد.هدف: مقایسه تیغه استاندارد و انگلیسی لارنگوسکوپ ماکینتاش در طبقه بندی راه هوایی بیماران تحت جراحی انتخابی.مواد و روش ها: این مطالعه یک کارآزمایی بالینی با طرح مداخله جایگزین Replacement Interventional است. ۷۰ بیمار کاندیدای جراحی انتخابی که نیازمند بیهوشی با لوله گذاری داخل تراشه بودند انتخاب شدند. بیماران با استفاده از کارت هایی که روی نیمی گروه ۱و نیمی گروه ۲ نوشته شده بود به دوگروه ۳۵ نفری تقسیم شدند و برای هر بیمار یک کارت توسط تکنیسین بیهوشی بیرون آورده می شد. پس از القای بیهوشی و بلوک عصبی- عضلانی، در گروه ۱ ابتدا لارنگوسکوپی با تیغه استاندارد و سپس با تیغه انگلیسی و در گروه ۲ لارنگوسکوپی ابتدا با تیغه انگلیسی و سپس با تیغه استاندارد انجام شد. نمای گلوت در لارنگوسکوپی بر اساس درجه بندی (C& L) تعیین شد:(درجه: Iتمام گلوت و طناب های صوتی دیده می شوند. درجه: IIفقط خلف گلوت دیده می شود. درجه: III فقط اپی گلوت دیده می شود. درجه: IVاصلا اپی گلوت هم دیده نمی شود.)درجه III و IV در این تحقیق لارنگوسکوپی دشوار در نظر گرفته شدند. در تمام بیماران در بار دوم لارنگوسکوپی، لوله گذاری داخل تراشه انجام شد و درجه راه هوایی بدست آمده با یکدیگر مقایسه شد در نهایت نتایج با MC Nemar Test و نرم افزار آماری SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج: در این مطالعه ۷۰ بیمار از نظر نمای لارنگوسکوپی بر اساس طبقه بندی راه هوایی (C&L) با تیغه های انگلیسی و استاندارد لارنگوسکوپ ماکینتاش با هم مقایسه شدند. در ۱۵ بیمار تفاوت در نمای گلوت وجود داشت. در ۱۳ مورد نمای گلوت با تیغه انگلیسی و در ۲ بیمار نمای گلوت با تیغه استاندارد درجه پایین تری در تقسیم بندی(C&L) داشتند و در واقع گلوت کامل تر دیده می شد. لارنگوسکوپی دشوار درجه IV در این مطالعه وجود نداشت ولی لارنگوسکوپی دشوار درجه III در سه بیمارحداقل با یک تیغه وجود داشت. در این سه مورد، نمای گلوت در ۲ بیمار با تیغه انگلیسی و در یک بیمار با تیغه استاندارد نسبت به تیغه دیگر واضح تر بود. نمای گلوت و درجه بندی راه هوایی بر اساس طبقه بندی (C&L) با تیغه انگلیسی بدین ترتیب بود:درجهI در ۶۰ بیمار (۸۵.۷%)، درجه II در ۹ بیمار (۱۲.۹%). این نما برای تیغه استاندارد بدین صورت بود: درجه I در ۵۰ بیمار (۷۱.۴%)، درجه II در ۱۸ بیمار (۲۵.۷%). این اختلاف بین تیغه ها از نظر آماری معنی دار است (P=0.006).نتیجه گیری: لارنگوسکوپی با تیغه انگلیسی لارنگوسکوپ ماکینتاش نسبت به لارنگوسکوپی با تیغه استاندارد درجه راه هوایی پایین تر و دید بهتر و کامل تری از گلوت ایجاد می کند.

کلید واژه: لارنگوسکوپی، لارنگوسکوپ ها، لوله گذاری نای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.