مقاله تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیتروژن و پتاسیم برگ گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیتروژن و پتاسیم برگ گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیتروژن و پتاسیم برگ گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیتروژن و پتاسیم برگ گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیتروژن و پتاسیم برگ گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

مصرف بهینه عناصر غذایی نقش بسزایی در افزایش عملکرد گوجهفرنگی دارد.این مطالعه به منظور بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد و غلظت نیتروژن و پتاسیم برگ گوجهفرنگی انجام گرفت. نتایج نشان داد که بالاترین عملکرد میوه از مصرف توأم ۲۰۰ میلیگرم در لیتر نیتروژن و ۲۵۰ در لیتر پتاسیم بدست آمد. افزایش سطوح نیتروژن بطور معنی دار باعث افزایش غلظت نیتروژن برگ و کاهش غلظت پتاسیم برگ گردید و از طرفی افزایش سطوح پتاسیم، باعث کاهش معنیدار غلظت نیتروژن برگ و افزایش غلظت پتاسیم برگ شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.