بررسی اثر شکل تله و پخش کننده فرومون جنسی در شکار پروانه های نر جوانه خوار بلوط (Tortrix viridana (Lep.: Tortricidae


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر شکل تله و پخش کننده فرومون جنسی در شکار پروانه های نر جوانه خوار بلوط (Tortrix viridana (Lep.: Tortricidae دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر شکل تله و پخش کننده فرومون جنسی در شکار پروانه های نر جوانه خوار بلوط (Tortrix viridana (Lep.: Tortricidae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر شکل تله و پخش کننده فرومون جنسی در شکار پروانه های نر جوانه خوار بلوط (Tortrix viridana (Lep.: Tortricidae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر شکل تله و پخش کننده فرومون جنسی در شکار پروانه های نر جوانه خوار بلوط (Tortrix viridana (Lep.: Tortricidae :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آفات و بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۲۴

برای پایش جمعیت و یا کنترل پروانه جوانه خوار بلوط Tortrix viridana (Lep.: Tortricidae) استفاده از فرومون جنسی مهم می باشد. از فاکتورهای موثر برای جلب و شکار پروانه های نر، شکل تله و پخش کننده فرومون می باشد. در این تحقیق مقایسه ۴ نوع شکل تله شامل تله های دلتا، لوله ای، مکعب مستطیلی و بالی، در میزان جلب و شکار پروانه های نر در سه استان آذربایجان غربی، کردستان و فارس انجام شد. آزمایش در هر منطقه با چهار تیمار و چهار تکرار (هر تکرار شامل ۳-۲ تله) انجام شد. تله ها هنگام ظهور اولین پروانه های نر در طبیعت نصب و سپس پروانه های نر شکار شده شمارش شدند. آزمایش مشابهی برای بررسی تاثیر پخش کننده فرومون با استفاده از ۶ نوع کپسول در تله های دلتا طراحی و در جنگل های استان آذربایجان غربی انجام شد. کلیه شرایط همانند آزمایش قبل بود.نتایج مربوط به بررسی اثر شکل تله در میزان شکار جوانه خوار بلوط چنین نشان داد که بیشترین میزان جلب در استان آذربایجان غربی مربوط به تله های دلتا با میانگین ۲/۵± ۶۶/۱۱۰ حشره به ازای هر تله بود. در استان کردستان، بیشترین میزان جلب حشرات نر مربوط به تله لوله ای با میانگین ۹۵/۹± ۱/۵۹ عدد به ازای هر تله بوده و با تله های دلتا و مستطیل در یک گروه قرار گرفت. در استان فارس که تراکم جمعیت آفت کمتر بود، تله لوله ای با میانگین ۵/۲±۲/۱۵ حشره به ازای هر تله بیشترین شکار حشره را داشت و البته با سایر تله های در یک گروه قرار گرفته و تفاوت معنی داری را نشان نداد. بنابراین در شرایط تراکم زیاد و یا متوسط آفت شکل تله در جلب حشره نر موثر است.بررسی نشان داد که نوع کپسول پخش کننده فرومون در میزان جلب این حشره نیز نقش دارد. کپسول های با یک روزنه خروجی و از جنس سیلیکون نرم با میزان شکار ۲/۲۴±۲۵/۱۱۴ و (p<0.01) حشره و کپسول های پخش کننده از جنس لاستیک نرم با یک روزنه خروجی با میانگین جلب ۳۶/۱۳±۷/۳۲۲ حشره نسبت به سایر کپسول ها تاثیر بیشتری در میزان جلب حشره نشان دادند.

کلید واژه: فرومون، شکل تله، پخش کننده فرومون، Tortrix viridana

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.