اثر کاروتنوئید‏‏های محلول در آب زعفران بر پاسخ ایمنی سلولی در موش BALB/c


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کاروتنوئید‏‏های محلول در آب زعفران بر پاسخ ایمنی سلولی در موش BALB/c دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کاروتنوئید‏‏های محلول در آب زعفران بر پاسخ ایمنی سلولی در موش BALB/c  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کاروتنوئید‏‏های محلول در آب زعفران بر پاسخ ایمنی سلولی در موش BALB/c،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کاروتنوئید‏‏های محلول در آب زعفران بر پاسخ ایمنی سلولی در موش BALB/c :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشور

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: زعفران در طب سنتی برای درمان بیماری های مختلف، از جمله سرطان و بیماری های عفونی مورد استفاده قرار می گرفته است. در حال حاضر، فعالیت ضدتوموری، سیتوتوکسیک، ضد جهش زایی و آنتی اکسیدان متابولیت های موثر کلاله زعفران به ویژه کاروتنوئیدهای آن (کروسین و کروستین) نشان داده شده است.هدف: با توجه به ارزش غدایی زعفران و اهمیت شناخت دقیق ساز و کار های اثر آن، در این مطالعه اثر کاروتنوئیدهای محلول در آب کلاله این گیاه دارویی بر پاسخ ایمنی سلولی در موش Balb/c مورد بررسی قرار گرفت.مواد و روش ها: کلاله های زعفران در فصل گلدهی تهیه و در فضای فاقد رطوبت خشک گردیدند. ابتدا کلاله ها با استفاده از اتر نفت و دی اتیل اتر در یک دستگاه سوکسله و در تاریکی برای حذف کاروتنوئیدهای غیر گلیکوزیدی، لیپیدها، ترکیبات معطر و پیکروکروسین عصاره گیری شدند و سپس در یک لوله درپوش دار محتوی ۱۰ میلی لیتر آب مقطر به مدت ۲۰ دقیقه در حمام آب جوش برای جداسازی کاروتنوئیدهای محلول در آب استخراج شدند. برای جداسازی بافت های گیاهی باقیمانده، عصاره در ۳۰۰۰ g و در دمای ۱۰oC به مدت ۲۰ دقیقه سانتریفوژ شد. به ۶ گروه ۴ تایی موش Balb/c دوزهای مختلف از عصاره تزریق گردید. پاسخ ایمنی سلولی با آزمون ازدیاد حساسیت تاخیری و اندازه گیری فعالیت حیاتی سلول ها به روش MTT انجام گردید.نتایج: تجویز مقادیر ۲۰ mg/kg و ۱۰ از عصاره حاوی کاروتنوئیدهای محلول در آب زعفران، بدون حضور میتوژن و مقدار ۲۰ mg/kg از عصاره در حضور میتوژن موجب کاهش معنی داری در فعالیت حیاتی سلول ها شدند. دوزهای مختلف به کار رفته در این مطالعه تاثیر معنی داری بر پاسخ DTH نداشتند.بحث: نتایج این مطالعه نشان داد که کاروتنوئیدهای محلول در آب کلاله های زعفران به صورت وابسته به دوز باعث کاهش پاسخ ایمنی سلولی می گردند. انجام مطالعات بیش تر با دوزهای مختلف و بررسی سایر ساز و کارهای ایمنی پیشنهاد می شود.

کلید واژه: زعفران، کاروتنوئیدها، ایمنی سلولی، ازدیاد حساسیت تاخیری، فعالیت حیاتی سلول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.