مقاله ارتباط تغییرات سطح سرمی لپتین با پروفایل لیپید و شاخص های تن سنجی در زنان با درجات مختلف چاقی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط تغییرات سطح سرمی لپتین با پروفایل لیپید و شاخص های تن سنجی در زنان با درجات مختلف چاقی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط تغییرات سطح سرمی لپتین با پروفایل لیپید و شاخص های تن سنجی در زنان با درجات مختلف چاقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط تغییرات سطح سرمی لپتین با پروفایل لیپید و شاخص های تن سنجی در زنان با درجات مختلف چاقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط تغییرات سطح سرمی لپتین با پروفایل لیپید و شاخص های تن سنجی در زنان با درجات مختلف چاقی :

مقاله ارتباط تغییرات سطح سرمی لپتین با پروفایل لیپید و شاخص های تن سنجی در زنان با درجات مختلف چاقی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از صفحه ۱۳ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: ارتباط تغییرات سطح سرمی لپتین با پروفایل لیپید و شاخص های تن سنجی در زنان با درجات مختلف چاقی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لپتین
مقاله چاقی
مقاله شاخص های تن سنجی
مقاله پروفایل لیپید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: لپتین پپتیدی با وزن ملکولی ۱۶ کیلودالتون است که با شاخص های آدیپوسیتی همبستگی قوی دارد. اما تاثیر آن بر روی پروفایل لیپیدی در انسان بحث برانگیز می باشد. بدین جهت، مطالعه ای با هدف ارتباط تغییرات سطح سرمی لپتین با پروفایل لیپید و شاخص های تن سنجی در زنان نرمال و با درجات مختلف چاقی انجام گرفت.
روش بررسی: این مطالعه به صورت مقطعی توصیفی بر روی ۱۴۹ زن سالم و غیر دیابتیک به ترتیب شامل ۳۳ زن در گروه نرمال با BMI<24.9 kg.m۲ و ۱۱۶ زن در گروه اضافه وزن و درجات مختلف چاقی با BMI<25 kg.m۲ در محدوده سنی ۱۵ تا ۴۹ سال انجام گرفت. سطوح سرمی لپتین، گلوکز ناشتا و پروفایل لیپیدی (توتال کلسترول، تری گلیسیرید و HDL کلسترول) به ترتیب با روش های ایمنواسی با حساسیت بالا، گلوکز اکسیداز و آنزیماتیک اندازه گیری شدند.
یافته ها: میانگین سطوح سرمی لپتین در زنان نرمال، اضافه وزن، چاق درجه ۱، چاق درجه ۲ و چاق درجه ۳ به ترتیب (۳۴/۱۵، ۷۸/۳۲، ۱۳/۴۲، ۲۲/۴۳ و ۲۳/۴۵ نانو گرم بر میلی لیتر) بود. اختلاف میانگین لپتین سرم، پارامتر های پروفایل لیپیدی و تن سنجی بین گروه های مورد مطالعه از نظر آماری معنی دار بود (P<0.001) سطح سرمی لپتین همبستگی قوی و معنی داری با BMI داشت (P<0.05 و r=0.623) میزان لپتین همبستگی مثبت و معنی داری با غلظت گلوکز ناشتا (r=0.297) و پروفایل لیپیدی [توتال کلسترول(r=0.347 TC ، تری گلیسیرید (r=0.248 TG و -LDL کلسترول [(r=0.367 نشان داد (P<0.05) در حالی که همبستگی آن با غلظت سرمی HDL-C منفی و معنی دار بود ( P<0.05وr=0.320 ).
نتیجه گیری: یافته های مطالعه نشان داد که، سطوح سرمی لپتین همبستگی مثبت و قوی با شاخص های آدیپوسیتی و پروفایل لیپیدی داشته، میزان آن به طور معنی داری با درجات چاقی افزایش یافت .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.