تشکیل بیوفیلم Salmonella enteritidis روی سطوح مختلف در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تشکیل بیوفیلم Salmonella enteritidis روی سطوح مختلف در صنایع غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تشکیل بیوفیلم Salmonella enteritidis روی سطوح مختلف در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تشکیل بیوفیلم Salmonella enteritidis روی سطوح مختلف در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تشکیل بیوفیلم Salmonella enteritidis روی سطوح مختلف در صنایع غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: سالمونلا اینتریتیدیس (Salmonella enteritidis) یک باکتری مهم عامل عفونت های غذایی است. این باکتری در محیط، بسیار مقاوم است و هنوز علت اصلی بسیاری از عفونت های گاسترواینتریتی انسان به شمار می رود. سالمونلا اینتریتیدیس روی بسیاری از سطوح در تماس با مواد غذایی بیوفیلم تشکیل می دهد. تشکیل بیوفیلم باکتری ها روی چنین سطوحی به عنوان یک منبع بالقوه آلودگی در نظر گرفته می شود که امکان انتقال باکتری ها و شیوع بیماری ها را افزایش می دهد. در تحقیق حاضر، تشکیل بیوفیلم سویه ایرانی سالمونلا اینتریتیدیس روی سطوح مختلف در تماس با مواد غذایی و پزشکی مورد بررسی قرار گرفت.مواد و روش ها: ابتدا هیدروفوبیسیتی سطح سلول سالمونلا اینتریتیدیس (RITCC 1624) با روش(Microbial Adhesion to Hydrocarbon) MATH تعیین شد. سپس بیوفیلم آن بر سطوح استیل(Type 304 no 2B) ، پلی اتیلن و شیشه در مدت زمان های ۲، ۴، ۸، ۱۶ و ۲۰ ساعت تشکیل و با روش Drop plate شمارش شد.یافته ها: نتایج نشان داد که سالمونلا اینتریتیدیس با هیدروفوبیسیتی %۷۳ توانایی تشکیل بیوفیلم روی سه سطح ذکر شده را دارد. میزان تشکیل بیوفیلم در مدت زمان ۲ ساعت روی سطح شیشه ای و استیل با اختلاف معنی داری (P<0.05) بیشتر از سطح پلی اتیلن بود و با افزایش زمان به ۲۰ ساعت، تشکیل بیوفیلم روی سطوح مختلف معنی دار نبود (P>0.05). همچنین بیشترین میزان تشکیل بیوفیلم سالمونلا روی سه سطح، در حد واسط فاز مایع و هوا بود.نتیجه گیری: تشکیل بیوفیلم سالمونلا روی چنین سطوحی، امکان انتقال این باکتری را افزایش می دهد که از نظر بهداشتی و انتقال بیماری، بسیار حائز اهمیت است.

کلید واژه: بیوفیلم، سالمونلا اینتریتیدیس، هیدروفوبیسیتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.