ارتباط لپتین و آدیپونکتین سرم و توده استخوان با وضعیت دریافت انرژی و مواد مغذی در زنان یائسه ۶۰-۴۰ ساله


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط لپتین و آدیپونکتین سرم و توده استخوان با وضعیت دریافت انرژی و مواد مغذی در زنان یائسه ۶۰-۴۰ ساله دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط لپتین و آدیپونکتین سرم و توده استخوان با وضعیت دریافت انرژی و مواد مغذی در زنان یائسه ۶۰-۴۰ ساله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط لپتین و آدیپونکتین سرم و توده استخوان با وضعیت دریافت انرژی و مواد مغذی در زنان یائسه ۶۰-۴۰ ساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط لپتین و آدیپونکتین سرم و توده استخوان با وضعیت دریافت انرژی و مواد مغذی در زنان یائسه ۶۰-۴۰ ساله :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۸

مقدمه: تغذیه صحیح برای رشد، نمو و نگهداری اسکلت بدن و سلامت استخوان لازم و ضروری است. مواد مغذی مصرفی می توانند بر لپتین و آدیپونکتین سرم و توده استخوان تاثیر بگذارند. این مطالعه با هدف کلی تعیین ارتباط لپتین و آدیپونکتین سرم و توده استخوان با وضعیت دریافت انرژی و مواد مغذی در زنان یائسه ۶۰-۴۰ ساله انجام شد. مواد و روش ها: مطالعه مقطعی حاضر روی ۸۵ زن یائسه ۶۰-۴۰ ساله انجام شد. نمونه های خون ناشتا برای تعیین غلظت لپتین و آدیپونکتین سرم گرفته شد و تراکم استخوان به روش DXA در دو ناحیه L2-4 و گردن فمور اندازه گیری شد. دریافت های غذایی توسط پرسشنامه بسامد خوراک ثبت و توسط نرم افزار FP2 تجزیه و تحلیل شد. یافته ها: لپتین سرم با انرژی، پروتئین و منیزیم دریافتی ارتباط منفی و با کربوهیدرات ارتباط مثبت داشت. بین آدیپونکتین سرم و انرژی و کربوهیدرات ارتباط مثبت دیده شد. بین تراکم ماده معدنی استخوان (BMD) گردن فمور با انرژی و کربوهیدرات ارتباط منفی و با کلسیم ارتباط مثبت و بین تراکم ماده معدنی استخوان ستون فقرات و روی (Zn) ارتباط مستقیم و معنی دار یافت شد. نتیجه گیری: افزایش مصرف کربوهیدرات و کاهش مصرف پروتثین باعث بالا رفتن لپتین می شود و مصرف کلسیم و روی می تواند تاثیر محافظتی بر استخوان داشته باشد.

کلید واژه: لپتین، آدیپونکتین، توده استخوان، مواد مغذی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.