مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و توده های یونجه های (.Medicago sativa L) تحت کشت در ایران با استفاده از نشانگرهای RAPD


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و توده های یونجه های (.Medicago sativa L) تحت کشت در ایران با استفاده از نشانگرهای RAPD دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و توده های یونجه های (.Medicago sativa L) تحت کشت در ایران با استفاده از نشانگرهای RAPD  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و توده های یونجه های (.Medicago sativa L) تحت کشت در ایران با استفاده از نشانگرهای RAPD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و توده های یونجه های (.Medicago sativa L) تحت کشت در ایران با استفاده از نشانگرهای RAPD :

مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و توده های یونجه های (.Medicago sativa L) تحت کشت در ایران با استفاده از نشانگرهای RAPD که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در ژنتیک نوین از صفحه ۳۵ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و توده های یونجه های (.Medicago sativa L) تحت کشت در ایران با استفاده از نشانگرهای RAPD
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله یونجه
مقاله تشابه ژنتیکی
مقاله چندشکلی
مقاله RAPD

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق بررسی تنوع ژنتیکی ۲۸ رقم ایرانی و خارجی یونجه زراعی (Medicago sativa L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD بررسی گردید. برای این منظور بالک DNAژنومی از برگ گیاهان استخراج و توسط ۱۴ پرایمر تصادفی RAPD تکثیر و مورد ارزیابی قرار گرفت. در مجموع ۲۰۰ باند شناسایی گردید که ۵۹ درصد آن چند شکلی داشت. بر مبنای آنالیز روابط ژنتیکی ارقام به روش تجزیه خوشه ای و بر اساس ماتریس ضرایب تشابه تطابق ساده، داده های مولکولی همپوشانی مطلوبی با مناطق جغرافیایی نشان نداد. میزان تشابه ژنتیکی از ۸۱/۰ (جمعیت های زنجان و میاندوآب) تا ۴۳/۰ (جمعیت های جلفا و بمی) متغیر بود. میانگین تشابه ژنتیکی ۶۱/۰ بدست آمد. بر اساس نتایج بدست آمده مشخص شد که ارقام از دامنه تنوع ژنتیکی پایینی برخوردار بوده و گسترش پایه ژنتیکی ارقام نیازی جدی به شمار می رود. این امر را می توان به پدیده انتقال فیزیکی بین جمعیت ها و دگرگشن بودن جمعیت های یونجه زراعی نسبت داد که خود متاثر از فعالیت حشرات بوده که با انتقال دانه گرده در بین ارقام سبب اختلاط و همپوشانی ارقام و افزایش تشابه ژنتیکی می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.