ارزیابی نقش شهرسازی مشارکتی بر بهبود کیفیت زندگی در بافت های فرسوده شهری (مطالعه موردی منطقه ۲۱ شهر تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی نقش شهرسازی مشارکتی بر بهبود کیفیت زندگی در بافت های فرسوده شهری (مطالعه موردی منطقه ۲۱ شهر تهران) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی نقش شهرسازی مشارکتی بر بهبود کیفیت زندگی در بافت های فرسوده شهری (مطالعه موردی منطقه ۲۱ شهر تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی نقش شهرسازی مشارکتی بر بهبود کیفیت زندگی در بافت های فرسوده شهری (مطالعه موردی منطقه ۲۱ شهر تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی نقش شهرسازی مشارکتی بر بهبود کیفیت زندگی در بافت های فرسوده شهری (مطالعه موردی منطقه ۲۱ شهر تهران) :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

بحث مشارکت در کشور ما دارای سابقه طولانی است. اما مشارکت مردمی در برنامه ریزی رویکرد نوینی است و نیاز به بحث و بررسی بسیار است. تجربه سالیان در امر بهسازی، نوسازی و ساماندهی بافت های فرسوده شهری نشان می دهد که بدون استفاده از رویکرد مشارکتی نمی توان پیشرفتی در این امر حاصل کرد. حرکت بهسازی و نوسازی بافت شهرها امر پیچیده ای است که نیاز به مشارکت آحاد مرتبط با این امر دارد. مشارکت درحال حاضر جایگاه مهمی در نظریه های شهرسازی یافته است. شهرسازی مشارکتی، رویکردی است که در کشورهای پیشرو در امر مشارکت، همپای مشارکت سیاسی و اجتماعی، به پیش می رود. موضوع نوسازی بافت های فرسوده اصولاً امری است که بدون مشارکت ساکنین مناطق امکان پذیر نیست. وسعت بالای بافت فرسوده شهری و آسیب پذیر بودن این بافت ها از یک سو و نوسازی آن ها از سوی دیگر بحث مشارکت شهروندان را به یکی از مسائل اساسی در حوزه شهرسازی تبدیل کرده است، در همین راستا مردم به عنوان اهرم برای مشارکت در بازسازی بافت های فرسوده محسوب می شوند. به طوری که امروزه مسجل شده است حضور و مشارکت مردم در مداخلات صورت گرفته در بافت های فرسوده نقش اصلی را در تحقق پذیری طرح ها ایفا می نماید. هدف از این مقاله ارزیابی نقش شهرسازی مشارکتی بر بهبود کیفیت زندگی در بافت های فرسوده شهری)مطالعه موردی منطقه۲۲ شهر تهران(می باشد. روش کار در این تحقیق با رویکرد توصیفی – تحلیلی و جمع آوری اطلاعات بر اساس مطالعات کتابخانه ای) اسنادی(، مشاهدات میدانی و تکمیل پرسشنامه با حجم نمونه ای ۳۵۰ خانوار و به شیوه تصادفی تدوین شده و سپس از نرم افزار SPSS و روش های آماری نظیر میانگین پاسخ ها، آزمون آماری پارامتریک T برای متغیرهای مستقل و از مدل SWOT نیز استفاده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.