بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

نتایج آنالیز واریانس کاهش شفافیت آبمیوه سیب موز و افزایش کدورت، کاهش بریکس نمونه ها، کاهش اندیس فرمالین را با گذشت زمان نشان می دهد. از دیدگاه ارزیاب ها نسبت به گذشت زمان ارزش نمونه ها کم شد. زنده مانی پروبیوتیک ها در طول ۲۸ روز بررسی مناسب ارزیابی گردید. و این باکتری ها که در یخچال قابلیت زنده مانی را نداشتند در حضور اینولین این توانایی را بدست آوردند. به دلیل اهمیت و جایگاه تغذیه و سلامتی در جامعه امروزی تولید نوشیدنی سین بیوتیک می تواند در راستای تحقق بخشیدن به این مفهوم باشد. هدف از این پژوهش تولید آب میوه سین بیوتیک است که د رکنار بهره وری از پری بیوتیک هایی چون اینولین و نقش آن ها در پایداری پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ولاکتوباسیلوس کازئی از خواص مفید این فیبرها در این نوشیدنی سودمند بهره گرفته شود. از طرح آماری ترکیبی به منظور بررسی تاثیر مقادیر مختلف این فیبرها از روی پارامترهای فیزیک و شیمیایی(ph، اسیدیته، رنگ، کدورت، اندیس فرمالین، ویسکوزیته، بریکس و شمارش پروبیوتیک دو نوع آبمیوه(آب سیب و آب پرتغال) در طی زمان نگهداری ۲۸ روز استفاده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.