مقاله بررسی عددی شکست استوانه شیاردار تحت اثر بار انفجار داخلی با استفاده از روش CLE


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عددی شکست استوانه شیاردار تحت اثر بار انفجار داخلی با استفاده از روش CLE دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عددی شکست استوانه شیاردار تحت اثر بار انفجار داخلی با استفاده از روش CLE  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عددی شکست استوانه شیاردار تحت اثر بار انفجار داخلی با استفاده از روش CLE،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عددی شکست استوانه شیاردار تحت اثر بار انفجار داخلی با استفاده از روش CLE :

مقاله بررسی عددی شکست استوانه شیاردار تحت اثر بار انفجار داخلی با استفاده از روش CLE که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در مواد پرانرژی از صفحه ۵۷ تا ۷۰ منتشر شده است.
نام: بررسی عددی شکست استوانه شیاردار تحت اثر بار انفجار داخلی با استفاده از روش CLE
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شبیه سازی عددی
مقاله شکست استوانه
مقاله چیدمان شیار
مقاله بار انفجاری
مقاله LS-DYNA

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هنگامی که ماده منفجره داخل پوسته استوانه ای منفجر می شود، انرژی زیـادی به طور ناگهانی آزاد می کند که سبب شکسته شدن پوسته به تکه هایی (ترکش هایی) با ابعاد و اندازه های مختلف می شود. برای کنترل ابعاد و شکل ترکشها، روش هایی همچون ایجاد شیار بر سطح مخزن ماده منفجره ارایه شده است. عمق، راستا، شکل و فاصله بین شیارها از جمله عوامل موثر در کنترل شکست استوانه ها می باشد. به منظور بررسی شکست با توجه به پیچیده بودن، پرهزینه و خطرناک بودن پدیده انفجار، از شبیه سازی عددی استفاده شده است. در این مقاله پس از بررسی شبیه سازی شکست استوانه تحت اثر بار انفجاری، به بررسی تاثیر چندین چیدمان شیار با عمق های متفاوت در فرآیند ایجاد ترکش در استوانه ها پرداخته شده است. برای شبیه سازی عددی، از روش حل صریح و نرم افزار LS-DYNA استفاده شده است. نتایج تحلیل ها نشان می دهد که شیارهای طولی، تاثیر بسیار بیشتری نسبت به شیارهای حلقوی در نحوه شکست استوانه شیاردار دارد، به طوریکه فرآیند شکست عمدتا توسط شیارهای طولی کنترل می شود. همچنین شیارهایی که در خارج پوسته استوانه ای ایجاد می شوند، کارآیی چندانی در کنترل شکست ندارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.