مطالعه آزمایشگاهی اثر ضد قارچ عصاره های افسنطین، اکالیپتوس، پیاز، دارچین، زردچوبه، مریم گلی، نعناع و همیشه بهار بر سوش استاندارد کاندیدا آلبیکانس در مقایسه با دهان شویه نیستاتین


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه آزمایشگاهی اثر ضد قارچ عصاره های افسنطین، اکالیپتوس، پیاز، دارچین، زردچوبه، مریم گلی، نعناع و همیشه بهار بر سوش استاندارد کاندیدا آلبیکانس در مقایسه با دهان شویه نیستاتین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه آزمایشگاهی اثر ضد قارچ عصاره های افسنطین، اکالیپتوس، پیاز، دارچین، زردچوبه، مریم گلی، نعناع و همیشه بهار بر سوش استاندارد کاندیدا آلبیکانس در مقایسه با دهان شویه نیستاتین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه آزمایشگاهی اثر ضد قارچ عصاره های افسنطین، اکالیپتوس، پیاز، دارچین، زردچوبه، مریم گلی، نعناع و همیشه بهار بر سوش استاندارد کاندیدا آلبیکانس در مقایسه با دهان شویه نیستاتین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه آزمایشگاهی اثر ضد قارچ عصاره های افسنطین، اکالیپتوس، پیاز، دارچین، زردچوبه، مریم گلی، نعناع و همیشه بهار بر سوش استاندارد کاندیدا آلبیکانس در مقایسه با دهان شویه نیستاتین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: گرایش به طب سنتی در سال های اخیر و تلاش جهت تهیه دهان شویه مناسب ضدقارچ سبب گردید تا مطالعه حاضر به هدف بررسی اثرات ضدقارچی عصاره های گیاهان، دارچین، زردچوبه، افسنطین، مریم گلی، نعناع، همیشه بهار، بر روی قارچ کاندیدا آلبیکانس در مقایسه با دهان شویه نیستاتین انجام گیرد.روش بررسی: در این مطالعه آزمایشگاهی نمونه استاندارد و ایزوله بومی قارچ کاندیدا آلبیکانس به عنوان پاتوژن شایع دهانی و عصاره گیاهان دارچین، زردچوبه، افسنطین، مریم گلی، نعناع، همیشه بهار مورد بررسی قرار گرفتند. سوش استانارد کاندیدا آلبیکانس با PTCC 5027 از مرکز کلکسیون قارچ ها و باکتری های صنعتی و عفونی ایران خریداری شد و عصاره گیاهان مذکور پس از خریداری گیاهان و شناسایی آنها توسط آزمایشگاه جهاد دانشگاهی، تهیه گردید. تعداد ده نمونه ایزوله بومی نیز از مخاط کام یا باکال بیماران مراجعه کننده به یکی از درمانگاه های سطح شهر تهیه شد. جهت انجام آزمایشات سوسپانسیون ۰.۵ مک فارلند هر کدام از سوش های استاندارد بومی تهیه گردید، سپس از سوسپانسیون با دو روش چاهک و آزمایش لوله ای مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه داده ها با آنالیز ANOVA یک سویه و رگرسیون لجستیکی بررسی شدند.یافته ها: نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که عصاره گیاهان زردچوبه، اوکالیپتوس، افسنطین، دارچین، مریم گلی، نعناع، پیاز، همیشه بهار همگی دارای اثر ضدقارچی می باشند که این خاصیت در چهار گیاه اول قویتر و قابل توجه می باشد.نتیجه گیری: از آنجایی که نتایج مطالعه حاضر نشان داد گیاهان زردچوبه، اکالیپتوس، افسنطین، دارچین دارای اثر ضدقارچ قابل قبولی نسبت به استاندارد نیستاتین می باشند لذا جهت تهیه دهان شویه مناسب ضدقارچ از گیاهان مذکور و تکمیل مطالعه حاضر انجام آزمایش های تخصصی و بررسی های بالینی پیشنهاد می گردد.

کلید واژه: دارچین، زردچوبه، اوکالیپتوس، مریم گلی، افسنطین، همیشه بهار، پیاز، نعناع، نیستاتین، کاندیدا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.