مقاله اثرات زمان برداشت و مدت زمان انبارمانی بر خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات زمان برداشت و مدت زمان انبارمانی بر خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)۱ دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات زمان برداشت و مدت زمان انبارمانی بر خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات زمان برداشت و مدت زمان انبارمانی بر خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات زمان برداشت و مدت زمان انبارمانی بر خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)۱ :

تعداد صفحات :۲۴

این تحقیق با هدف کاهش ضایعات و افزایش عمر انبارمانی زردآلو رقم شاهرودی از طریق انتخاب زمان مناسب برداشت پیشنهاد و اجرا شد. بدین منظور، در ۵ زمان ( دهه اول ، دهه دوم و دهه سوم خرداد، دهه اول، و دهه دوم تیر) میوه زردآلو برداشت شد و خصوصیات کمی و کیفی آن در هر یک از مراحل پس از طی مدت زمان نگهداری (صفر، ۱۵، ۳۰، ۴۵، و۶۰ روز ) در سردخانه با دمای ۵/۰ درجه سانتی­گراد اندازه‌گیری و مقایسه گردید. تجزیه و تحلیل داده­ها با استفاده از آزمون فاکتوریل دو عامله در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار و مقایسه میانگین­ها از طریق آزمون دانکن نشان می­دهد که مناسب‌ترین زمان برداشت دهه سوم خرداد است (۳±90 روز پس از مرحله تمام گل، ۶/۲پوند بر اینچ مربع سفتی بافت، و۴۰±5/1285 واحد حرارتی). بررسی‌های رگرسیونی نیز نشان می­دهد که در تخمین زمان برداشت، واحد حرارتی و سفتی بافت از مهم­ترین عوامل اند که می­توان با اندازه‌گیری این دوعامل زمان مناسب برداشت را پیش بینی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.