مقاله کلون، بیان، تخلیص و بررسی آنتی ژنیسیته ترکیب پروتئینی UreB332-HpaA هلیکوباکترپیلوری


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کلون، بیان، تخلیص و بررسی آنتی ژنیسیته ترکیب پروتئینی UreB332-HpaA هلیکوباکترپیلوری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کلون، بیان، تخلیص و بررسی آنتی ژنیسیته ترکیب پروتئینی UreB332-HpaA هلیکوباکترپیلوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کلون، بیان، تخلیص و بررسی آنتی ژنیسیته ترکیب پروتئینی UreB332-HpaA هلیکوباکترپیلوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کلون، بیان، تخلیص و بررسی آنتی ژنیسیته ترکیب پروتئینی UreB332-HpaA هلیکوباکترپیلوری :

مقاله کلون، بیان، تخلیص و بررسی آنتی ژنیسیته ترکیب پروتئینی UreB۳۳۲-HpaA هلیکوباکترپیلوری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله علوم پزشکی مدرس، آسیب شناسی زیستی (علوم پزشکی مدرس) از صفحه ۱ تا ۱۰ منتشر شده است.
نام: کلون، بیان، تخلیص و بررسی آنتی ژنیسیته ترکیب پروتئینی UreB۳۳۲-HpaA هلیکوباکترپیلوری
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هلیکوباکترپیلوری
مقاله اوره آز
مقاله کلون سازی
مقاله HpaA

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: هلیکوباکتر پیلوری باکتری گرم منفی با انتشار وسیع است که موجب آلودگی معده و دئودنوم در انسان ها می شود. امروزه برخی درمان های آنتی بیوتیکی برای درمان عفونت در دسترس هستند اما هزینه زیاد، عدم تمایل بیماران برای مصرف دقیق دارو و بروز سویه های مقاوم از عوامل محدود کننده کفایت این درمان ها به شمار می روند. از این رو تلاش های روبه افزایشی در جهت تولید واکسن موثر برای این عفونت صورت گرفته است. هدف این تحقیق ساخت ناقل نوترکیب حامل ترکیب قطعه ای از زیر واحد بتای آنزیم اوره آز (UreB332) و ادهزین A هلیکوباکتر پیلوری (HpaA)، بیان آن در میزبان بیانی (E.coli BL21) و همچنین بررسی آنتی ژنیسیته آن به عنوان کاندیدای مناسبی برای طراحی واکسن علیه هلیکوباکتر پیلوری است.
مواد و روش ها: ژن های کد کننده ureB332 و hpaA از ژنوم سویه استاندارد هلیکوباکتر پیلوری به روش PCR جدا شده و با هضم آنزیمی به داخل ناقل pET28a وارد و سپس به داخل میزبان های کلون سازی و بیانی وارد شد. پس از تایید بیان، ترکیب پروتئینی به روش کروماتوگرافی تمایلی توسط رزین نیکل تخلیص و سپس آنتی ژنیسیته آن به روش لکه گذاری وسترن بررسی شد.
نتایج: نتایج هضم آنزیمی، PCR و تعیین توالی نشان داد که ژن هدف به درستی در ناقل مورد نظر کلون شده است. این پروتئین نوترکیب توسط آنتی بادی چند تبار خرگوشی ضد هلیکوباکتر پیلوری و سرم انسان آلوده به این باکتری شناسایی شد.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج حاصل از این تحقیق می توان این ترکیب آنتی ژنی را به عنوان کاندیدای مناسبی برای بررسی های بعدی در مورد واکسن هلیکوباکتر پیلوری معرفی نمود
.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.