مقاله بررسی تاثیر موسیلاژی دانه کتان برخصوصیات حسی شیمیایی و رنگی ماست قالبی نیم چرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر موسیلاژی دانه کتان برخصوصیات حسی شیمیایی و رنگی ماست قالبی نیم چرب دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر موسیلاژی دانه کتان برخصوصیات حسی شیمیایی و رنگی ماست قالبی نیم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر موسیلاژی دانه کتان برخصوصیات حسی شیمیایی و رنگی ماست قالبی نیم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر موسیلاژی دانه کتان برخصوصیات حسی شیمیایی و رنگی ماست قالبی نیم چرب :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
درسالهای اخیر تمایل مصرف کنندگان برای استفاده ازمحصولات کم چرب و بدون چربی افزایش یافته است این مطالعه با هدف بررسی تاثیر جایگزینی موسیلاژی دانه کتان برویژگیهای عملکردی ماست نیم چرب انجام شد به این منظور تاثیر افزود موسیلاژ کتان درسطوح ۰/۱و۰/۱۵و۰/۲درصد برویژگیهای حسی شیمییی و ارزیابی رنگ ماست نیم چرب درروزهای ۱و۷و۱۵نگهداری با نمونه های کنترل کنترل مثبت حاوی ۳درصد چربی و کنترل منفی حاوی ۱/۵درصد چربی موردمقایسه قرارگرفت افزودن موسیلاژ دانه کتان تاثیر معنی داری برph اسیدیته و ماده خشک نمونه ها نداشت P < 0/05ازنظر ویژگیهای رنگی بالاترین میزان روشنی درنمونه کنترل منفی مشاهده شد با افزایش غلظت موسیلاژ میزان روشنی نمونه ها کاهش یافت نتایج ازمون ارزیابی حسی نشان داد که بالاترین امتیاز پذیرش کلی درنمونه ماست نیم چرب حاوی ۰/۱۵درصد موسیلاژ دانه کتان می باشد نتایج بدست آمده ازاین پژوهش بیانگر این مطلب است که نمونه های ماست حاوی غلظت ۰/۱۵درصد موسیلاژ دانه کتان با عمریامدت زمان نگهداری ۱و۷و۱۵روز برای تولید ماست مناسب بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.