مقاله مطالعه آزمایشگاهی الگوی جریان پیرامون آبشکن T شکل در قوس ۹۰ درجه با بستر متحرک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه آزمایشگاهی الگوی جریان پیرامون آبشکن T شکل در قوس ۹۰ درجه با بستر متحرک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه آزمایشگاهی الگوی جریان پیرامون آبشکن T شکل در قوس ۹۰ درجه با بستر متحرک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه آزمایشگاهی الگوی جریان پیرامون آبشکن T شکل در قوس ۹۰ درجه با بستر متحرک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه آزمایشگاهی الگوی جریان پیرامون آبشکن T شکل در قوس ۹۰ درجه با بستر متحرک :
مقاله مطالعه آزمایشگاهی الگوی جریان پیرامون آبشکن T شکل در قوس ۹۰ درجه با بستر متحرک که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تیر ۱۳۸۹ در نشریه مهندسی عمران و نقشه برداری (دانشکده فنی) (Civil Engineering Infrastructures) از صفحه ۲۶۵ تا ۲۷۶ منتشر شده است.
نام: مطالعه آزمایشگاهی الگوی جریان پیرامون آبشکن T شکل در قوس ۹۰ درجه با بستر متحرک
این مقاله دارای ۱۲ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الگوی جریان
مقاله آبشکن T شکل
مقاله جریان ثانویه
مقاله قوس ۹۰ درجه
مقاله الگوی آبشستگی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این مقاله به اندازه گیری آزمایشگاهی میدان جریان و آبشستگی پیرامون آبشکن T شکل مستقردر قوس ۹۰ درجه پرداخته شده است. آزمایش ها در یک کانال آزمایشگاهی با شعاع انحنای ملایم انجام گرفته است. در اندازه گیری میدان جریان از دستگاه سرعت سنج سه بعدیADV و در اندازه گیری توپوگرافی بستر از خطکش الکترونیکی استفاده شد. برای این هدف ابتدا آزمایش آبشستگی انجام شد و توپوگرافی قوس توام با چاله آبشستگی تعادل یافته در اطراف آبشکن مستقر در زاویه ۷۵ درجه برداشت شد و سپس الگوی سه بعدی متوسط زمانی سرعت اندازه گیری شد. مقایسه بین مولفه های سه بعدی سرعت در مقاطع مختلف انجام شد و تفاوت الگوی جریان در طول قوس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. مشاهده ها بیانگر وجود تاثیر آبشکن و توپوگرافی بستر در بر هم زدن الگوی جریان ثانویه و شکل گیری جریان ثانویه دوم در مقطع ۳۰ درجه و در خلاف جهت جریان ثانویه اول است. همجنین جریان های ثانویه اصلی در جهت پیشروی شیب حفره آبشستگی شکل می گیرد و گردابه های افقی با جهت خلاف عقربه های ساعت و در بالا دست آبشکن در لایه های مختلف مشاهده می شود. همچنین آبشکن باعث انحراف مسیر سرعت بیشینه به سمت ساحل داخلی می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.