ارزیابی بیولوژیکی دی کلسیم فسفات تولید شده از یک روش جدید برای جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی بیولوژیکی دی کلسیم فسفات تولید شده از یک روش جدید برای جوجه های گوشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی بیولوژیکی دی کلسیم فسفات تولید شده از یک روش جدید برای جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی بیولوژیکی دی کلسیم فسفات تولید شده از یک روش جدید برای جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی بیولوژیکی دی کلسیم فسفات تولید شده از یک روش جدید برای جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۲

این آزمایش جهت ارزیابی کیفیت خاک فسفات بعضی از معادن کشور در تولید دی کلسم فسفات جهت استفاده در تغذیه طیور گوشتی انجام شد. خاک فسفات از معدن اسفوردی یزد تهیه و توسط روش جدیدی به دی کلسیم فسفات تبدیل گردید. این روش دارای سه مرحله اصلی هضم سنگ فسفات، فلوئور زدایی و خنثی سازی می باشد. برای مقایسه نمونه تولیدی با نمونه دی کلسیم فسفات تجارتی، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۶ گروه آزمایشی و ۳ تکرار (۲۵ قطعه جوجه در هر تکرار) بر روی ۴۵۰ قطعه جوجه یکروزه گوشتی تجارتی از سن ۱ تا ۲۱ روزگی انجام گرفت. تمام جیره های غذایی دارای مواد مغذی یکسان بوده و تنها وجه تمایز آنها اختلاف در مقدار و منبع فسفر بود. جیره پایه دارای ۰.۲۳ درصد فسفر زیست فراهم و ۰.۲۵ درصد کلسیم بود. به جیره پایه به اندازه ای دی کلسیم فسفات اضافه شد تا میزان فسفر در ۴ جیره با دی کلسیم فسفات تجارتی تا سطوح ۹۵, ۹۰, ۸۵ و %۱۰۰ نیاز و در ۲ جیره با دی کلسیم فسفات تولیدی تا سطح ۸۵ و %۱۰۰ نیاز جوجه ها بر اساس جداول احتیاجات غذایی موسسه تحقیقات بین المللی ۱۹۹۴ تامین گردد. همچنین مقدار کلسیم در کلیه جیره ها برابر ۰.۹ درصد بود. در سن ۲۱ روزگی ارزش بیولوژیکی و ارزش بیولوژیکی نسبی منابع فسفر و عملکرد جوجه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که منابع فسفر از نظر تاثیر بر عملکرد جوجه اختلاف معنی داری ندارد و منبع فسفر جدید مکمل مناسب تری برای جوجه می باشد. همچنین کاهش فسفر زیست فراهم تا ۱۵ درصد پایین تر از سطح توصیه شده بر عملکرد جوجه تاثیری نداشت.

کلید واژه: ارزش بیولوژیکی، جوجه های گوشتی، دی کلسیم فسفات، فسفر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.