مقاله بررسی روابط تعدادی از صفات مهم زراعی توده های مختلف گندم مناطق سردسیر با عملکرد با استفاده از تجزیه علیت


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روابط تعدادی از صفات مهم زراعی توده های مختلف گندم مناطق سردسیر با عملکرد با استفاده از تجزیه علیت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روابط تعدادی از صفات مهم زراعی توده های مختلف گندم مناطق سردسیر با عملکرد با استفاده از تجزیه علیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روابط تعدادی از صفات مهم زراعی توده های مختلف گندم مناطق سردسیر با عملکرد با استفاده از تجزیه علیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روابط تعدادی از صفات مهم زراعی توده های مختلف گندم مناطق سردسیر با عملکرد با استفاده از تجزیه علیت :

مقاله بررسی روابط تعدادی از صفات مهم زراعی توده های مختلف گندم مناطق سردسیر با عملکرد با استفاده از تجزیه علیت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۹۳ تا ۱۰۳ منتشر شده است.
نام: بررسی روابط تعدادی از صفات مهم زراعی توده های مختلف گندم مناطق سردسیر با عملکرد با استفاده از تجزیه علیت
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گندم
مقاله تجزیه علیت
مقاله عملکرد دانه
مقاله اجزای عملکرد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور مقایسه عملکرد ارقام و توده های مختلف گندم مناطق سردسیر کشور، آزمایشی طی سال زراعی ۱۳۸۴ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی میاندوآب انجام شد. این آزمایش با استفاده از ۴۵ توده از گندم های بومی زمستانه که از مناطق مختلف سردسیری ایران جمع آوری شده بود، درقالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. صفات مورد مطالعه عبارت بودند از: ارتفاع بوته، عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه در هکتار، شاخص برداشت، تعداد سنبلچه در هر سنبله و تعداد دانه در هر سنبله. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان داد که تفاوت معنی داری بین ارقام از نظر این صفات وجود دارد. مقایسه میانگین صفات مورد بررسی نشان داد که توده های ۳۶، ۳۷ ،۲۹، ۳۲ و ۳۸ شاخص برداشت بالایی دارند و توده های ۱۵، ۱۸ و ۱۳ برای عملکرد دانه و برخی از اجزای عملکرد برتر هستند. بنابراین، این توده ها می توانند در برنامه های به نژادی، برای افزایش شاخص برداشت، وزن خشک و عملکرد دانه مورد استفاده قرارگیرند. تجزیه ضرایب همبستگی نشان داد که وزن خشک بوته، ارتفاع گیاه، تعداد دانه در هر سنبله، عملکرد دانه در خوشه اصلی، وزن دانه، طول سنبله و تعداد سنبلچه در هر سنبله همبستگی مثبت و معنی داری با عملکرد دانه دارند. تجزیه ضرایب همبستگی صفات نشان داد که صفات موثر برای شاخص برداشت، وزن بیوماس و عملکرد دانه بودند و این صفات در کل ۹۰۲ درصد از پراکندگی شاخص برداشت را توجیه کردند. هم چنین تجزیه ضرایب عملکرد دانه نشان داد که موثرترین صفات برای افزایش عملکرد دانه، تعداد سنبلچه در سنبله و ارتفاع گیاه بودند. این صفات حدود ۳۵۷ درصد از سهم پراکندگی عملکرد دانه را توجیه کردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.