مقاله بررسی اثر محلول پاشی منگنز و روی بر صفات کمی و کیفی ارقام پیاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر محلول پاشی منگنز و روی بر صفات کمی و کیفی ارقام پیاز دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر محلول پاشی منگنز و روی بر صفات کمی و کیفی ارقام پیاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر محلول پاشی منگنز و روی بر صفات کمی و کیفی ارقام پیاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر محلول پاشی منگنز و روی بر صفات کمی و کیفی ارقام پیاز :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
پیاز خوراکی با سطح زیر کشت آبی ۴۱۶۱۷ هکتار و تولید ۱۳۱۲۴۹۷ تنس با عملکرد متوسط ۳۱۵۳۸ کیلوگرم در هکتار یکی از سبزی های مهم مورد کشت در کشور می باشد و به دلیل نیاز روزمره مردم در جیره غذایی از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.