مقاله ارتباط رفتارهای مرتبط با شیوه زندگی و اجزای سندرم متابولیک با خطر وجود کبد چرب غیرالکلی در کودکان و نوجوانان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط رفتارهای مرتبط با شیوه زندگی و اجزای سندرم متابولیک با خطر وجود کبد چرب غیرالکلی در کودکان و نوجوانان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط رفتارهای مرتبط با شیوه زندگی و اجزای سندرم متابولیک با خطر وجود کبد چرب غیرالکلی در کودکان و نوجوانان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط رفتارهای مرتبط با شیوه زندگی و اجزای سندرم متابولیک با خطر وجود کبد چرب غیرالکلی در کودکان و نوجوانان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط رفتارهای مرتبط با شیوه زندگی و اجزای سندرم متابولیک با خطر وجود کبد چرب غیرالکلی در کودکان و نوجوانان :

مقاله ارتباط رفتارهای مرتبط با شیوه زندگی و اجزای سندرم متابولیک با خطر وجود کبد چرب غیرالکلی در کودکان و نوجوانان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه ۱۱۵ تا ۱۲۳ منتشر شده است.
نام: ارتباط رفتارهای مرتبط با شیوه زندگی و اجزای سندرم متابولیک با خطر وجود کبد چرب غیرالکلی در کودکان و نوجوانان
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کبد چرب
مقاله شیوه زندگی
مقاله عوامل خطرزا
مقاله نوجوانان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: شناخت عوامل مرتبط با کبد چرب در کودکان و نوجوانان، به شناخت راهکارهای مناسب برای پیشگیری از بیماریهای مزمن کمک می کند. هدف این مطالعه بررسی رابطه بین کبد چرب و شاخص های خونی و تن سنجی نوجوانان ۶ تا ۱۸ ساله شهر اصفهان است.
روش کار: این مطالعه مقطعی، تحلیلی در سال ۱۳۸۶ با روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای بر روی ۹۶۲ دانش آموز ۶ تا ۱۸ ساله در اصفهان انجام شد. اطلاعات مربوط به رفتارهای مرتبط با شیوه زندگی و اجزای سندرم متابولیک تعیین و ارتباط آنها با خطر وجود کبد چرب غیرالکلی در مدل رگرسیون با روش LASSO (Shrinkage & Selection Operator Least Absolute) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نتایج: در مدل رگرسیون نهایی با حذف ۱۲ متغیر کم اثر، ۵ متغیر موثر شامل روغن مصرفی، دور کمر، شاخص توده بدنی و سطح کلسترول خون دارای تاثیر مثبت و سن به عنوان یک متغیر فرسایشی دارای اثر منفی در احتمال ابتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی شناسایی شدند. در مدل نهایی رابطه بین شاخص توده بدنی و اندازه دور کمر با کبد چرب غیرالکلی از نظر آماری معنی دار است .(P<0.01)
نتیجه گیری: مطالعه حاضر ضمن تایید مناسب بدون آزمون رگرسیون LASSO برای مواردی که متغیر پاسخ غیر خطی باشد و همچنین وقتی که تعداد متغیرهای پیشگو از حجم نمونه زیادتر باشد، بیانگر ارتباط عادات شیوه زندگی با وجود کبد چرب حتی در سنین کودکی و نوجوانی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.