بررسی میزان مصرف میوه و سبزی ها و شاخص های واگردش استخوان در زنان یائسه مبتلا به استئوپنی مراجعه کننده به مرکز سنجش استخوان بیمارستان شریعتی، سال ۸۳-۱۳۷۹


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان مصرف میوه و سبزی ها و شاخص های واگردش استخوان در زنان یائسه مبتلا به استئوپنی مراجعه کننده به مرکز سنجش استخوان بیمارستان شریعتی، سال ۸۳-۱۳۷۹ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان مصرف میوه و سبزی ها و شاخص های واگردش استخوان در زنان یائسه مبتلا به استئوپنی مراجعه کننده به مرکز سنجش استخوان بیمارستان شریعتی، سال ۸۳-۱۳۷۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان مصرف میوه و سبزی ها و شاخص های واگردش استخوان در زنان یائسه مبتلا به استئوپنی مراجعه کننده به مرکز سنجش استخوان بیمارستان شریعتی، سال ۸۳-۱۳۷۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان مصرف میوه و سبزی ها و شاخص های واگردش استخوان در زنان یائسه مبتلا به استئوپنی مراجعه کننده به مرکز سنجش استخوان بیمارستان شریعتی، سال ۸۳-۱۳۷۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهنده

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: کاهش واگردش استخوان در زنان مبتلا به استئوپنی موجب کاهش خطر شکستگی های استخوانی می شود. با توجه به اهمیت الگوی غذایی در سلامت استخوان در این تحقیق میزان مصرف میوه و سبزی ها و شاخص های بیوشیمیایی واگردش استخوان در زنان یائسه متبلا به استئوپنی مراجعه کننده به مرکز سنجش استخوان بیمارستان شریعتی بین سالهای ۱۳۷۹-۸۴ بررسی شد.مواد و روش ها: طراحی تحقیق به روش توصیفی بود. دریافت غذایی ۵۱ خانم مبتلا به استئوپنی با استفاده از دو روز یادآمد ۲۴ ساعته خوراک بررسی و الگوی غذایی آنها براساس گرم دریافتی از گروه های غذایی تعیین گردید. افراد براساس دریافت میوه و سبزی به دو گروه دریافت کننده کم و دریافت کننده زیاد تقسیم شدند. تخریب استخوان با شاخص – C تلوپپتید و ساخت استخوان با شاخص استئوکلسین تعیین شد. آزمون تی مستقل برای مقایسه میانگین ها و آزمون مجذور کای برای مقایسه توزیع فراوانی ها به کار رفت.یافته ها: مصرف سبزی ها و میوه ها با استئوکلسین همبستگی معنی داری داشت (p<0.001، r=-0.4)، سطح استئوکلسین سرم در گروهی که ۴۰۰ گرم در روز از میوه و سبزی استفاده می کردند. به طور معنی داری پایی تر از گروه دیگر بود (۱۸±۶.۵ در مقایسه با ۳۰±۱۳.۷، p<0.05).نتیجه گیری: مصرف ۴۰۰ گرم میوه و سبزی در روز با کاهش سطح سرمی شاخص های بیوشیمیایی متابولیسم استخوان همراه است و بنابراین این احتمال وجود دارد که در پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان و کاهش خطر شکستگی موثر باشد. انجام مطالعات مداخله ای برای تعیین دقیق تر تاثیر مصرف میوه و سبزی ها بر واگردش استخوان توصیه می شود.

کلید واژه: میوه، سبزی، استئوپنی، یائسه، واگردش استخوان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.