مقاله مقایسه ی کارایی فرایند فنتون و فوتوفنتون(اکسیداسیون پیشرفته) در حذف رنگزای راکتیوقرمز ۱۹۸ از محیط های آبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ی کارایی فرایند فنتون و فوتوفنتون(اکسیداسیون پیشرفته) در حذف رنگزای راکتیوقرمز ۱۹۸ از محیط های آبی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ی کارایی فرایند فنتون و فوتوفنتون(اکسیداسیون پیشرفته) در حذف رنگزای راکتیوقرمز ۱۹۸ از محیط های آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ی کارایی فرایند فنتون و فوتوفنتون(اکسیداسیون پیشرفته) در حذف رنگزای راکتیوقرمز ۱۹۸ از محیط های آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ی کارایی فرایند فنتون و فوتوفنتون(اکسیداسیون پیشرفته) در حذف رنگزای راکتیوقرمز ۱۹۸ از محیط های آبی :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
رنگزای آزو بزرگترین گروه رنگ مورد استفاده در صنایع نساجی می باشد. تخمین زده می شود که ۱ تا ۱۵ % مواد رنگزا در طی فرایند رنگرزی و پرداخت به هدر می رود و به صورت پساب وارد محیط زیست می شود. حضور مواد رنگزای شیمیایی با متوقف کردن تولید اکسیژن و جلوگیری بر نفوذ نور خورشید باعث مرگ موجودات زنده می شود، بنابراین لزوم حذف این آلاینده ها ضروری به نظر می رسد. هدف از انجام این تحقیق مقایسه و امکان سنجی حذف رنگ راکتیو رد ۱۹۸ با استفاده از فرایند فنتون و فوتوفنتون می باشد. این مطالعه از نوع مقطعی-تحلیلی است که درمقیاس آزمایشگاهی و به منظور بررسی و مقایسه تاثیر روش فنتون و فنتون به همراه ) UVفوتوفنتون) در حذف زنگزای Red198 انجام گرفت. در طول این آزمایشات مقادیر بهینه متغیرهای pH ، سولفات آهن ۷ آبه، پراکسید هیدروژن، غلظت رنگ و زمان واکنش بررسی شد. نتایج آزمایشات نشان داد که روش فوتوفنتون نسبت به روش فنتون در حذف رنگزای Red 198 دارای کارایی بیشتری می باشد. مقادیر بهینه برای متغیرهای pH، سولفات آهن ۷ آبه (میلی گرم بر لیتر)، پراکسید هیدروژن (میلی گرم بر لیتر)، رنگ (میلی گرم بر لیتر) و زمان واکنش (دقیقه) در روش فوتوفنتون به ترتیب ۳، ۱۰، ۵۰، ۵۰، ۱۵ بدست آمد. بالاترین درصد حذف در فرایند فتوفنتون تحت شرایط بهینه ۹۸۸۲% به دست آمد. با توجه به نتایج این مطالعه مشخص شد که روش فوتوفنتون نسبت به روش فنتون توانایی بیشتر و بهتری (تحت شرایط بهینه) در حذف رنگزای آزو راکتیو رد ۱۹۸ دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.