اثر شرایط پخت و سفیدگری همزمان بر درجه سفیدی و آهار باقیمانده در پارچه های صد درصد پنبه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر شرایط پخت و سفیدگری همزمان بر درجه سفیدی و آهار باقیمانده در پارچه های صد درصد پنبه ای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر شرایط پخت و سفیدگری همزمان بر درجه سفیدی و آهار باقیمانده در پارچه های صد درصد پنبه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر شرایط پخت و سفیدگری همزمان بر درجه سفیدی و آهار باقیمانده در پارچه های صد درصد پنبه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر شرایط پخت و سفیدگری همزمان بر درجه سفیدی و آهار باقیمانده در پارچه های صد درصد پنبه ای :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)
تعداد صفحات :۱۰
انجام مراحل آهارگیری، پخت و سفیدگری به صورت جداگانه از روشهای قدیمی پیش عمل آوری پارچه های صد درصدر پنبه ای است. انجام مراحل پخت و سفیدگری در یک مرحله می تواند با کاهش مصرف آب، مواد، زمان و قیمت تمام شده کالا و همچنین، رفع مشکلات زیست محیطی در ارتباط با پساب مورد توجه قرار گیرد. در این مقاله، ابتدا درباره درجه سفیدی پارچه بدون آهارگیری بعد از پخت و سفیدگری با هیدروژن پروکسید و سود سوزآور و همچنین با سدیم هیپوکلریت و سودا بحث شده و سپس، اثر این فرایند بر کاهش مقدار آهار نشاسته ای باقیمانده روی پارچه بررسی می شود. شواهد نشان می دهد که انجام مراحل پخت و سفیدگری همزمان درجه سفیدی کافی به پارچه می دهد و در عین حال به نحو چشمگیری از مقدار آهار نشاسته ای همراه کالا می کاهد.
کلید واژه: آهارگیری، پخت، سفیدگری، درجه سفیدی، آهار نشاسته ای
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.