مقاله بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودرآلوورا طی مدت نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودرآلوورا طی مدت نگهداری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودرآلوورا طی مدت نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودرآلوورا طی مدت نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودرآلوورا طی مدت نگهداری :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
نان منبع اصلی تامین بخش زیادی ازانرژی پروتئین املاح معدنی و ویتامین های مورد نیاز انسان است آلوورا نیز یکی ازقدیمی ترین گیاهان دارویی است که دارای موادفیبری موادمعدنی ویتامین ها اسیدهای امینه قندهای طبیعی عوامل ضد میکروبی ضدالتهاب و انتی اکسیدانی است بنابراین مصرف آن برای پیشگیری ودرمان الزایمر مشکلات گوارشی و بیماریهای قلبی مفید است هدف این پژوهش بررسی تاثیرافزودن پودرالوورا درمقادیر ۱و۳و۶و۹درصد وزنی /وزنی براساس آرد برویژگیهای حسی میکروبی بافتی رنگی و جذب آب نان طی ۷۲ساعت نگهداری به منظور تولید نان سلامتی بخش بود نتایج نشان داد که افزودن پودرالوورا درتمام سطوح سبب کنترل فعالیت میکروارگانیسم ها و کپک و مخمر افزایش قدرت تورم افت امتیاز ویژگیهای حسی بخصوص مزه و بو وکاهش شاخصهای رنگی به ویژه مقدارروشنی نان ها شدها ست ازسوی دیگر میزان بیاتی نمونه های حاوی مقادیر کمتر از۳درصد پودرالوورا طی مدت نگهداری کاهش یافته است بطور کلی بررسی ویژگییهای تیمارهای مختلف نان باگت دراین پژوهش حاکی ازآن است که افزودن پودرالوورا تاسطح یک درصد سبب کاهش میزان بیاتی وافزایش ارزش سلامتی بخشی نان های تولیدی شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.