اثر سطوح مختلف گلوکوسینولات های جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف گلوکوسینولات های جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف گلوکوسینولات های جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف گلوکوسینولات های جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف گلوکوسینولات های جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۴

تعداد ۲۰۰ قطعه جوجه گوشتی سویه آرین در طرحی کاملا تصادفی به منظور برآورد اثر مقادیر گلوکوسینولات های جیره در دوره آغازین (۲۱-۰ روز) و رشد (۴۴-۲۲ روز)، مورد آزمون قرار گرفتند. مقادیر گلوکوسینولات های جیره در دوره آغازین صفر، ۷.۵، ۱۵، ۲۲.۵ و ۳۰ میکرومول در گرم (به ترتیب تیمارهای آغازین ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵) و در دوره رشد صفر، ۵.۷، ۱۱.۴، ۱۷.۱ و ۲۲.۸ میکرومول در گرم (به ترتیب تیمارهای رشد ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵) جیره بود. مصرف خوراک جوجه ها در دوره رشد تحت تاثیر سطح گلوکوسینولات های جیره قرار گرفت (P<0.05) و کمترین مصرف خوراک در تیمار رشد ۵ دیده شد. کمترین اضافه وزن جوجه ها در دوره آغازین و رشد به ترتیب در تیمار آغازین ۵ و تیماررشد ۵ مشاهده شد (P<0.05). ضریب تبدیل غذایی تیمار آغازین ۵ با سایر تیمارهای دوره آغازین و تیمار رشد ۵ با دیگر تیمارها در این دوره تفاوت معنی دار داشت (P<0.05). در دوره آغازین بین اضافه وزن و سطح گلوکوسینولات های جیره و گلوکوسینولات های مصرفی هم بستگی منفی بالا (به ترتیب ۹۵.۳- و ۹۴.۷- درصد) و در دوره رشد هم بستگی منفی نسبتا بالایی (به ترتیب ۶۹.۵- و ۷۲.۴- درصد) وجود داشت.این پژوهش نشان داد که سطح گلوکوسینولات های جیره در دوره های آغازین و رشد به ترتیب نباید بیش از ۱۱.۳۶ و ۸.۱۱ میکرومول درگرم جیره باشد. هم چنین بیشترین مقدار کنجاله کلزایی که در دوره آغازین و رشد می تواند در جیره جوجه های گوشتی به کار برده شود.

کلید واژه: گلوکوسینولات ها،‌کنجاله کلزا، عملکرد و جوجه های گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.