مقاله بررسی اثر سمیت آمونیاک بر بافت کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر سمیت آمونیاک بر بافت کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر سمیت آمونیاک بر بافت کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سمیت آمونیاک بر بافت کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر سمیت آمونیاک بر بافت کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) :

مقاله بررسی اثر سمیت آمونیاک بر بافت کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در علوم و تکنولوژی محیط زیست از صفحه ۱۳۱ تا ۱۴۸ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر سمیت آمونیاک بر بافت کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماهی کپور معمولی
مقاله آمونیاک
مقاله آسیب شناسی بافتی کبد
مقاله LC50

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آمونیاک ماده ای سمی و خطرناک برای ماهی است که در آب به دو شکل یونیزه(NH۴+) که غیر سمی و شکل مولکولی (NH۳) که برای ماهی سمی است، وجود دارد.
در این پژوهش اثر سمیت حاد آمونیاک بر گونه کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط آزمایشگاهی بررسی شد.
ماهیان مورد استفاده در این آزمایش ماهیان انگشت قد ۱۰ تا ۲۰ گرمی بودند که ابتدا میزان LC۵۰ آمونیاک در زمان های ۲۴، ۴۸، ۷۲و ۹۶ ساعت به دست آمد که به ترتیب ۴/۲۳، ۵/۲۰، ۲۵/۱۶، ۲۵/۱۴ میلی گرم در لیتر آمونیاک کل که معادل ۲۰/۲، ۸۵/۱، ۴۵/۱، ۹۹/۰ میلی گرم در لیترآمونیاک مولکولی(NH۳) می باشد، محاسبه گردید. (میانگین نوبت اول و دوم)
سپس بافت کبد ماهی کپور معمولی در مجاورت با غلظت های مختلف آمونیاک که به ترتیب ۲۵،۲۰،۱۴،۸میلی گرم در لیتر آمونیاک کل که معادل۳۱/۰، ۸۸/۰، ۷۳/۱، ۵۱/۲میلی گرم در لیترآمونیاک مولکولی(NH۳) بودند قرار داده شد و از نظر ضایعات میکروسکوپی و هیستوپاتولوژیک مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل نشان دادکه در کبدپس ازقـــرار گیری در مجاورت با آمونیاک پدیده هایی نظیرادم داخل سلولی هپاتوسیت هاونکروز هپاتوسیت ها و در غلظت های بالاترپرخونی، نکروز کانونی مزمن،نکروز بافتی، نفوذ سلول های آماسی، آنمی، ترومبوزعروق و حضور ملانین و صفرا تا حد نسبتا زیاد در غلظت های بسیار بالاتر حضور ملانین و صفرا در حد بسیار زیاد به همراه خونریزی مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.