تاثیر تراکم بوته و مقدار کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ های جولخت (.Hordeum vulgare L) در منطقه تهران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر تراکم بوته و مقدار کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ های جولخت (.Hordeum vulgare L) در منطقه تهران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر تراکم بوته و مقدار کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ های جولخت (.Hordeum vulgare L) در منطقه تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تراکم بوته و مقدار کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ های جولخت (.Hordeum vulgare L) در منطقه تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر تراکم بوته و مقدار کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ های جولخت (.Hordeum vulgare L) در منطقه تهران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی
تعداد صفحات :۱۳
به منظور مطالعه تاثیر تراکم بوته و مقدار کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد ۱۰ ژنوتیپ جو بدون پوشینه (لخت)، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس در طول سال زراعی ۱۳۸۰-۸۱ انجام گرفت. طرح آماری مورد استفاده اسپلیت – اسپلیت پلات در قالب بلوک های کامل تصادفی بود. پلات های اصلی شامل ۱۰ ژنوتیپ جو بدون پوشینه و پلات های فرعی شامل ۲ سطح کود نیتروژن ( ۹۰ و ۱۲۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار) و پلات های فرعی شامل ۳ تراکم بوته هنگام کاشت ( ۳۰۰ ، ۴۰۰ و ۵۰۰ بوته در متر مربع) بودند که در ۳ تکرار انجام شد. نتایج تجزیه واریانس در مورد عملکرد دانه و شاخص برداشت نشان داد که اثر متقابل ژنوتیپ ALLSO S/CIO 3909-2 در تراکم ۵۰۰ بوته در متر مربع بود. مقایسه میانگین وزن هزار دانه و تعداد سنبله در واحد سطح و تعداد دانه در سنبله ژنوتیپ های مختلف جو بدون پوشینه (لخت) نشان داد که ژنوتیپ FICC 2595 بیشترین مقدار وزن هزار دانه (با ۴۵ گرم) و ژنوتیپ FICC 1570 (با ۶۲۵ سنبله در متر مربع) بیشترین تعداد سنبله در متر مربع را تولید نمود. تحت تاثیر تیمارهای مختلف کود نیتروژن بیشترین تعداد دانه در سنبله متعلق به میزان ۱۲۰ کیلوگرم کود نیتروژن در هکتار بود. مقایسه میانگین عملکرد پروتیین تراکم های مختلف بوده در واحد سطح نشان داد که بشترین عملکرد پروتیین در تراکم ۵۰۰ بوته در مترمربع (با ۵۸.۴۸ گرم در متر مربع) بود.
کلید واژه: اجزای عملکرد، تراکم بوته، جو بدون پوشینه (.Hordeum vulgare L)، عملکرد دانه، کود نیتروژن
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.