مقاله ارزیابی ارقام بومی و اصلاح شده و انتخاب ارقام برتر برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ارقام بومی و اصلاح شده و انتخاب ارقام برتر برنج دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ارقام بومی و اصلاح شده و انتخاب ارقام برتر برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ارقام بومی و اصلاح شده و انتخاب ارقام برتر برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ارقام بومی و اصلاح شده و انتخاب ارقام برتر برنج :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
دراین مطالعه تعداد۱۱۰ژنوتیپ برنج شامل ۳۹رقم بومی ایرانی ۲۰رقماصلاح شده ایرانی و ۵۱رقم اصلاح شده خارجی ازنظر ۱۴صفت زراعی درقالب طرح لاتیس مستطیل مورد بررسی قرارگرفتند نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین رقم ها ازنظر کلیه صفات مورد مطالعه اختلاف معنی داری وجود دارد که دلالت بروجود تنوع ژنتیکی بالا دربنی رقم ها است تجزیه همبستگی نشان داد که عملکرد دانه بیشترین ضریب همبستگی را باتعدادپنجه دربوته دارا بوده rp= 0/711 rg=0/699 و پس ازآن صفات عملکرد تک خوشه ۰/۵۴۴ rp= 0/572 rg= وتعداد دانه پردرخوشه rp= 0/455 rg=0/454 قرار داشتند نتایج حاصل ازتجزیه به عاملها نشان داد که هفت عامل اصلی و مستقل به نام های تیپ خوشه عملکردطول شکل بوته شکل برگ ریشک و دانه ۷۷/۶۸ درصد ازتغییرات کل داده ها را توجیه مینمایند تجزیهخوشه ای به روش حداقل واریانس وارد ارقام را درسه گروه و صفات را درشش گروه قرار داد صحت گروه بندی حاصل ازتجزیه خوشه ای با انجام تجزیه تابع تشخیص خطی درحدود ۹۵و۹۱درصد برای گروه بندی اراقم و صفات بود نتایج تجزیه به عاملها و تجزیه خوشه یکدیگر را تایید نمودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.