مقاله تعیین میزان آلودگی به باکتری های بیماری زا در پدهای الکتروتراپی مورد استفاده در کلینیک های فیزیوتراپی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین میزان آلودگی به باکتری های بیماری زا در پدهای الکتروتراپی مورد استفاده در کلینیک های فیزیوتراپی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان آلودگی به باکتری های بیماری زا در پدهای الکتروتراپی مورد استفاده در کلینیک های فیزیوتراپی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان آلودگی به باکتری های بیماری زا در پدهای الکتروتراپی مورد استفاده در کلینیک های فیزیوتراپی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان آلودگی به باکتری های بیماری زا در پدهای الکتروتراپی مورد استفاده در کلینیک های فیزیوتراپی :

مقاله تعیین میزان آلودگی به باکتری های بیماری زا در پدهای الکتروتراپی مورد استفاده در کلینیک های فیزیوتراپی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در کومش از صفحه ۴۴ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: تعیین میزان آلودگی به باکتری های بیماری زا در پدهای الکتروتراپی مورد استفاده در کلینیک های فیزیوتراپی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پدهای الکتروتراپی
مقاله آلودگی باکتریایی
مقاله کلینیک فیزیوتراپی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: برنامه ریزی دقیق در زمینه مسایل بهداشتی، گسترش بیماری ها را کنترل کرده و هزینه های درمانی را کاهش می دهد. با توجه به اهمیت بهداشت مراکز درمانی و از جمله کلینیک های فیزیوتراپی، هدف این مطالعه بررسی میزان آلودگی به باکتری های بیماری زا در پدهای الکتروتراپی مورد استفاده در کلینیک های فیزیوتراپی را بود.
مواد و روش ها: ۲۰ پد الکتروتراپی از هر یک از سه کلینیک فیزیوتراپی شهر سمنان مورد نمونه گیری باکتریایی قرار گرفته و میزان آلودگی در آزمایشگاه میکروب شناسی بررسی شد. اطلاعات نحوه شستشوی پدها، دوره زمانی شستشوی پدها، زمان تعویض پدها توسط پرسش نامه جمع آوری گردید.
یافته ها: نتایج نشان داد که تمام نمونه های جمع آوری شده از پدهای الکتروتراپی دارای آلودگی باکتریایی بودند اما نوع باکتری ها در کلینیک های مختلف متفاوت بود. باکتری های یافت شده در دو کلینیک که از وایتکس برای ضدعفونی استفاده می کردند از نوع باکتری های فلور نرمال پوست بود، در حالی که تنوع باکتری های یافت شده در کلینیک دیگر بیش تر و باکتری های بیماری زای نوع کلبسیلا، سراشیا، انتروباکتر نیز مشاهده گردید.
نتیجه گیری: نتایج نشان دهنده آلودگی تمام پدهای الکتروتراپی بوده که می تواند عامل بالقوه خطرناکی در انتقال آلودگی های بیماری زا در مواجهه با بیماران حامل این گونه آلودگی ها باشد. این مطالعه نشان می دهد که پدهای الکتروتراپی عامل بالقوه در انتقال آلودگی بین بیماران و یا تراپیست ها می باشد و ضرورت جایگزینی روش های ضدعفونی استاندارد احساس می گردد. تحقیقات بیش تری لازم است تا راه های انتقال آلودگی در کلینیک های فیزیوتراپی کنترل و جلوگیری شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.