مقاله تاثیر کاربرد شیرآهک با غلظت های مختلف در سیلو بر کاهش ضایعات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر کاربرد شیرآهک با غلظت های مختلف در سیلو بر کاهش ضایعات دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر کاربرد شیرآهک با غلظت های مختلف در سیلو بر کاهش ضایعات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کاربرد شیرآهک با غلظت های مختلف در سیلو بر کاهش ضایعات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر کاربرد شیرآهک با غلظت های مختلف در سیلو بر کاهش ضایعات :
مقاله تاثیر کاربرد شیرآهک با غلظت های مختلف در سیلو بر کاهش ضایعات که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله چغندرقند از صفحه ۸۱ تا ۹۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر کاربرد شیرآهک با غلظت های مختلف در سیلو بر کاهش ضایعات
این مقاله دارای ۱۱ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چغندرقند
مقاله سیلو
مقاله شیرآهک
مقاله ضایعات کمی و کیفی
مقاله قابلیت ارتجاعی
مقاله مدت زمان نگه داری در سیلو
چکیده و خلاصهای از مقاله:
پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر شیرآهک بر کاهش ضایعات چغندرقند در سیلوی کنار مزرعه طی سال های ۸۴-۱۳۸۳ در قالب آزمایش فاکتوریل (۲× ۴) بر پایه طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در کرج انجام شد. غلظت های شیرآهک (فاکتور (A در چهار سطح: صفر، سه، چهار و پنج درصد پس از شستشوی ریشه ها اعمال شد. مدت نگه داری ریشه ها در سیلوی کنار مزرعه (فاکتور (B در دو سطح ۳۰ و ۶۰ روز بود. تشکیل سیلوی کنار مزرعه در سال ۱۳۸۳ در دهه دوم آبان و در سال ۱۳۸۴ در دهه سوم آبان بود و از رقم شیرین برای این منظور استفاده شد. صفات اندازه گیری شده شامل وزن ریشه ها، مقدار ساکارز، قند انورت، سدیم، پتاسیم، نیتروژن مضر، قابلیت ارتجاعی ریشه و پوسیدگی بودند. دمای داخل سیلو طی مدت نگه داری اندازه گیری شد. نتایج نشان داد میانگین دمای روزانه سیلو در سال ۱۳۸۳ به اندازه ۰۷۵ و ۰۵۰ درجه سانتی گراد به ترتیب برای ۳۰ روز اول و دوم نگه داری، بیش تر از سال ۸۴ بود. نتایج تجزیه واریانس مرکب نشان داد اثر سال بر صفات ضایعات وزنی، نیتروژن مضر، ماده خشک ریشه و قند انورت (P<0.01)، قابلیت ارتجاعی ریشه (مدول الاستیسیتی) و پوسیدگی ریشه معنی دار (P<0.05) بود. اثر مدت نگه داری بر صفات ضایعات قندی، درصد قند و نیتروژن مضر (برمبنای وزن خشک)، قند ملاس، ماده خشک ریشه و قابلیت ارتجاعی ریشه معنی دار (P<0.01) بود. تاثیر غلظت شیرآهک بر صفت قابلیت ارتجاعی ریشه (P<0.05) و درصد قند معنی دار (P<0.08) بود. بین دو عامل مدت زمان سیلو و غلظت شیرآهک اثر متقابل معنی داری مشاهده نشد. اثر محلول پاشی شیرآهک سه درصد موجب کاهش معنی دار درصد پلاسیدگی ریشه حدود دو درصد و افزایش معنی دار قابلیت ارتجاعی ریشه به مقدار ۰۳۹ مگانیوتون بر مترمربع در مقایسه با تیمار شاهد شد. بین ضایعات قندی در تیمارهای شیرآهک اختلاف معنی داری مشاهده نشد، با این وجود تاثیر شیرآهک سه درصد روی درصدقند بر مبنای وزن خشک ۱۵ درصد بیشتر و ضایعات وزنی به طور معنی داری کم تر از تیمارهای شیرآهک چهار و پنج درصد بود. بنابراین، با توجه به نتایج به دست آمده در مناطقی که دارای شرایط آب و هوایی مشابه منطقه کرج هستند، شستشو و پاشش شیرآهک سه درصد بر ریشه چغندرقند قبل از سیلو موجب کاهش پلاسیدگی و افزایش قابلیت ارتجاعی ریشه شده و قابل توصیه است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.