کارآیی اثر طب فشاری بر بروز تهوع و استفراغ پس از عمل جراحی لاپاراسکوپی تشخیصی تحت بیهوشی عمومی در زنان سنین باروری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآیی اثر طب فشاری بر بروز تهوع و استفراغ پس از عمل جراحی لاپاراسکوپی تشخیصی تحت بیهوشی عمومی در زنان سنین باروری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآیی اثر طب فشاری بر بروز تهوع و استفراغ پس از عمل جراحی لاپاراسکوپی تشخیصی تحت بیهوشی عمومی در زنان سنین باروری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآیی اثر طب فشاری بر بروز تهوع و استفراغ پس از عمل جراحی لاپاراسکوپی تشخیصی تحت بیهوشی عمومی در زنان سنین باروری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآیی اثر طب فشاری بر بروز تهوع و استفراغ پس از عمل جراحی لاپاراسکوپی تشخیصی تحت بیهوشی عمومی در زنان سنین باروری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: تهوع و استفراغ بعد از عمل جراحی، یکی از عوارض مهم جراحی‌ها می‌باشد. شیوع این عارضه در لاپاراسکوپی ۴۰ تا ۷۵درصد ذکر شده است. با توجه به عواقب خطرناک تهوع و استفراغ پس از عمل جراحی، روش‌های مختلفی برای کنترل آن به کار می‌رود. طب سوزنی از دیرباز در چین مورد استفاده قرار می‌گرفته و امروزه تکنیک‌های جایگزین آن مثل طب فشاری در درمان بیماری‌ها به کار می‌رود. گزارش‌هایی مبنی بر کنترل تهوع و استفراغ بعد از عمل با اکوپرشر وجود دارد. روش بررسی: مطالعه انجام شده از نوع کارآزمایی بالینی تصادفی بود. هدف از این مطالعه تعیین میزان تأثیر این روش در کنترل تهوع و استفراغ است. در این مطالعه با محاسبه حجم نمونه ۸۸ خانم در سنین باروری که لاپاراسکوپی تشخیصی می‌شدند، افراد تحت مطالعه به دو گروه ۴۴ نفری به صورت تصادفی تقسیم شده و برای یک گروه دست‌بند طب فشاری(Acupressure) استفاده شد و برای گروه دیگر، مراقبت‌های معمول در نظر گرفته شد، سپس وقوع تهوع و استفراغ یک و شش ساعت پس از عمل جراحی و شدت آن در دو گروه ارزیابی و ثبت گردید و توسط تست‌های آماری Ch2 و T-test مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. یافته‌ها: سن و وزن در دو گروه اختلاف آماری معنی‌داری نداشت. به طور کلی، میزان وقوع تهوع و استفراغ ۲/۴۳درصد بوده است که در مرحله ریکاوری ۱۵درصد و در شش ساعت پس از عمل ۴۲درصد بود. ۸ نفر علایم خفیف، ۱۲ نفر متوسط و ۱۷ نفر علایم شدید داشتند. این مقادیر در اکوپرشر به ترتیب ۶، ۴، ۱۵، ۶، ۱۶ و ۵ نفر و در گروه شاهد ۶، ۴، ۲۲، ۸، ۲۲و ۱۲ نفر بود. اختلاف مشاهده شده در هیچ کدام از موارد معنی‌دار نبود. نتیجه‌گیری: بنابراین طب فشاری نقش مهمی در کنترل تهوع و استفراغ بعد از عمل ندارد ولی با توجه به کم هزینه بودن و نداشتن عارضه جانبی می‌توان آن را در کنار دیگر تمهیدات به کار برد.

کلید واژه: تهوع و استفراغ پس از عمل جراحی ، لاپاراسکوپی تشخیصی، طب فشاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.