بررسی تغییرات بیوشیمیایی در طول رسیدن پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات بیوشیمیایی در طول رسیدن پنیر دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات بیوشیمیایی در طول رسیدن پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات بیوشیمیایی در طول رسیدن پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات بیوشیمیایی در طول رسیدن پنیر :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

پنیر در طی دوره ی رسیدن واکنش های بیوشیمیایی انجام می دهد که این واکنش ها روی طم، مزه و قابلیت هضمپنیر اثر می گذارند. این تغییرات بیوشیمایی بسیار پیچیده هستند. با توجه به نوع پنیر رسیدن پنیر هم متفاوت است مثلرسیدن بعضی از پنیرها ۴-۳ هفته و بعضی دیگر تا چند سال ممکن است ادامه یابد. البته بعضی از این پنیرها فاقد دوره ی رسیدن هستند و انها را بصورت تازه مصرف می کنند. البته این واکنش های بیوشیمیایی از استارتر مورد استفاده در پنیرو اثر مایه پنیر رخ می دهد. در حین رسیدن واکنش هایی مانند لیپولیز، گلیکولیز و پروتیولیز رخ می دهند. که ما دراینمقاله سعی کردیم که به طور مفصل این واکنش ها و راه های ممکن برای سرعت بخشیدن به انها را شرح می دهیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.