میزان بروز سندرم دیسترس تنفسی در نوزادان پره ترم که در طی ۲۴ ساعت پس از تجویز دگزامتازون به مادر متولد شده اند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
میزان بروز سندرم دیسترس تنفسی در نوزادان پره ترم که در طی ۲۴ ساعت پس از تجویز دگزامتازون به مادر متولد شده اند دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد میزان بروز سندرم دیسترس تنفسی در نوزادان پره ترم که در طی ۲۴ ساعت پس از تجویز دگزامتازون به مادر متولد شده اند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان بروز سندرم دیسترس تنفسی در نوزادان پره ترم که در طی ۲۴ ساعت پس از تجویز دگزامتازون به مادر متولد شده اند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن میزان بروز سندرم دیسترس تنفسی در نوزادان پره ترم که در طی ۲۴ ساعت پس از تجویز دگزامتازون به مادر متولد شده اند :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)
تعداد صفحات :۱۰
هدف از این مطالعه مقایسه میزان بروز سندرم دیسترس تنفسی (RDS) در نوزادان نارسی که طی ۲۴ ساعت اول پس از تجویز دگزامتازون به مادر متولد شده بودند، با نوزادان مادرانی که دگزامتازون دریافت نکرده بودند، بوده است این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی (Clinical trial) روی زنان حاملهای که در فاصله زمانی مهرماه ۱۳۷۸ تا مهرماه ۱۳۷۹ در بیمارستان شهید اکبرآبادی بستری شده بودند، انجام شد. این بیماران حاملگی ۳۶-۳۰ هفته داشتند و علت مراجعه آنها دردهای زایمانی بود. در بیماران گروه مورد، دگزامتازون به میزان ۵ میلیگرم عضلانی هر ۱۲ ساعت تزریق شد و بیماران گروه شاهد دارویی دریافت نکردند. جهت این بررسی ۱۰۰ بیمار که قبل از پایان ۲۴ ساعت از اولین تزریق دگزامتازون زایمان کردند (گروه مورد) و ۷۰ بیمار که قبل از پایان ۲۴ ساعت از زمان بستری زایمان کرده بودند و دگزامتازون دریافت نکرده بودند (گروه شاهد) انتخاب شده و نوزاد آنها از نظر میزان بروز RDS مورد مقایسه قرار گرفت. همچنین رابطه میزان بروز RDS با جنس نوزاد و شیوه زایمان بررسی شد که براساس نتایج به دست آمده نسبت ابتلا نوزادان به RDS در گروه دگزامتازون ۱۵% و در گروه شاهد ۱/۲۷% بود و این اختلاف از نظر آماری معنیدار بوده است (۰۵/۰ <P). این نسبت برای نوزادان با سن حاملگی ۶/۳۱-۳۰ هفته، ۹/۱۸% در مقابل ۳۵% (۰۰۱/۰=P) و در نوزادان ۶/۳۳-۳۲ هفته، ۳/۱۴% در مقابل ۷/۳۰% (۰۰۱/۰=P) و در نوزادان ۳۶-۳۴ هفته، ۷/۱۰% در مقابل ۷/۱۶% (۰۰۴/۰=P) به دست آمد که اختلاف در تمام سنین حاملگی معنیدار بود. در هر دو گروه، نوزادان پسر (۰۰۱/۰=P) و نوزادان متولد شده به روش سزارین بیشتر بهRDS مبتلا شده بودند (۰۰۵/۰=P). با توجه به نتایج به دست آمده، حتی در مواردی که انتظار تولد در زمانی کمتر از ۲۴ ساعت از شروع دگزامتازون پیشبینی میشود، تجویز آن توصیه میگردد.
کلید واژه: سندرم دیسترس تنفسی نوزادی، نوزاد نارس، زایمان زودرس، کورتیکواسترویید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.