مقاله اثر هیدروپرایمینگ بذر در بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه سورگوم شیرین تحت شرایط تنش شوری


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر هیدروپرایمینگ بذر در بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه سورگوم شیرین تحت شرایط تنش شوری دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر هیدروپرایمینگ بذر در بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه سورگوم شیرین تحت شرایط تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر هیدروپرایمینگ بذر در بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه سورگوم شیرین تحت شرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر هیدروپرایمینگ بذر در بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه سورگوم شیرین تحت شرایط تنش شوری :

مقاله اثر هیدروپرایمینگ بذر در بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه سورگوم شیرین تحت شرایط تنش شوری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در فیزیولوژی گیاهان زراعی از صفحه ۵۱ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: اثر هیدروپرایمینگ بذر در بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه سورگوم شیرین تحت شرایط تنش شوری
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیدروپرایمینگ
مقاله تنش شوری
مقاله جوانه زنی
مقاله سورگوم شیرین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پرایمینگ بذر تکنیکی است که به واسطه آن بذور پیش از قرارگرفتن در بستر کشت، از لحاظ فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی آمادگی جوانه زنی را به دست می آورند. این امر سبب تغییرات زیستی و فیزیولوژیکی زیادی در بذور و همچنین گیاه حاصل از آن می گردد، به طوری که نتیجه این عمل در جوانه زنی، استقرار اولیه گیاه، زودرسی و افزایش کمی و کیفی محصول قابل مشاهده می باشد. در این مطالعه اثر هیدروپرایمینگ (آماده سازی بذر) بر جوانه زنی و رشد بذور سورگوم شیرین رقم Sofra در شرایط تنش شوری مورد بررسی قرار گرفت . آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد واحد اهواز انجام شد. فاکتورهای آزمایش شامل، سه سطح صفر (بدون پرایم)، ۱۲ و ۲۴ ساعت پرایم بذر با آب مقطر و پنج سطح شوری، صفر (شاهد)، ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰ و ۲۰۰ میلی مولار در لیتر نمک کلرید سدیم بود. تجزیه واریانس داده های حاصل نشان داد که جوانه زنی بذور سورگوم شیرین تحت تاثیر سطوح مختلف شوری قرار گرفت و با افزایش سطح شوری درصد جوانه زنی بذور کاهش یافت. نتایج نشان داد در بیشترین سطح شوری بذرهای پرایم شده دارای درصد جوانه زنی بالاتری نسبت به سایر بذور بودند. غلظت های بالای نمک (۱۵۰ و۲۰۰ میلی مولار در لیتر) موجب افزایش میانگین زمان لازم جهت جوانه زنی شد. سطوح بالای شوری سبب کاهش طول ریشه چه و ساقه چه گردید. با افزایش سطح شوری، وزن خشک ریشه چه و ساقه چه کاهش معنی داری نشان داد و با وجود اینکه هیدروپرایمینگ بذور باعث تعدیل اثرات تنش شوری شد اما این کاهش از نظر آماری معنی داری نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.