بررسی اثرمتغییر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتیینهای سویا با هدف کاربرد در فراورده های آردی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرمتغییر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتیینهای سویا با هدف کاربرد در فراورده های آردی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرمتغییر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتیینهای سویا با هدف کاربرد در فراورده های آردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرمتغییر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتیینهای سویا با هدف کاربرد در فراورده های آردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرمتغییر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتیینهای سویا با هدف کاربرد در فراورده های آردی :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

در این پژوهش به مطالعه اثر دمای فرایند اکستروژن)سه دمای ۱۱۰و۱۳۰و۱۶۰درجه سانتیگراد دردومحتوای رطوبتی ۱۱ و ۵۲ درصد بر برخی از خواص عملکردی و پارامتر های رنگ کنسانتره پروتیین سویا پرداخته شدهاست،مقایسه ظرفیت جذب آب و روغن بین کنسانتره خام و اکسترود شده حاکی از کاهش ظرفیت جذب آب وافزایش ظرفیت جذب روغن در نمونه ها بعد از اعمال فرایند اکستروژن بود ) P<0.05 ( که علت این امر میتواند اثر فرایند اکستروژن بر دناتوره شدن ساختار پروتیین و در نتیجه حضور بیشتر گروه های آبگریز در سطحپروتیین باشد که به دنبال آن تعاملات هیدروفوب بین پروتیین و روغن افزایش یافته و بدین ترتیب ظرفیتجذب چربی افزایش می یابد. از طرفی حلالیت کنسانتره ها بعد از فرایند اکستروژن کاهش یافت ) P<0.05 ) که دلیل این امر در بالا ذکر گردید. همچنین مقایسه حلالیت نمونه های اکسترود شده نشان داد که با افزایشدمای فرایند اکستروژن در هر دو محتوای رطوبتی یک روند افزایشی در حلالیت نمونه های اکسترود شده صورت پذیرفت ) P> 0.05 ( .پارامتر L* کنسانتره پروتیین سویا بعد از فرایند اکستروژن کاهش یافت در حالی که پارامتر های a* و b* آن بعد از فرایند اکستروژن افزایش یافتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.