مقاله برآورد موجودی حجمی جنگل با استفاده از شاخص های بافتی تصاویر هوایی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد موجودی حجمی جنگل با استفاده از شاخص های بافتی تصاویر هوایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد موجودی حجمی جنگل با استفاده از شاخص های بافتی تصاویر هوایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد موجودی حجمی جنگل با استفاده از شاخص های بافتی تصاویر هوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد موجودی حجمی جنگل با استفاده از شاخص های بافتی تصاویر هوایی :

مقاله برآورد موجودی حجمی جنگل با استفاده از شاخص های بافتی تصاویر هوایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه ۲۹۷ تا ۳۰۶ منتشر شده است.
نام: برآورد موجودی حجمی جنگل با استفاده از شاخص های بافتی تصاویر هوایی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله موجودی حجمی جنگل
مقاله تصاویر هوایی
مقاله شاخص های بافتی
مقاله رگرسیون گام به گام

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
وجود خطاهای رادیومتریک متعدد در تصاویر هوایی موجب می شود که برآورد موجودی حجمی جنگل با استفاده از شاخص های طیفی از دقت زیادی برخوردار نباشد. در مقایسه با شاخص های طیفی، شاخص های بافتی پایداری بیشتری نسبت به این خطاها دارند. در تحقیق حاضر، برآورد موجودی حجمی جنگل بر اساس شاخص های بافتی مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور ۱۵۰ قطعه نمونه با طرح منظم- تصادفی (سیستماتیک) برداشت شد. تصاویر هوایی مورد استفاده در این تحقیق مربوط به دوربین UltraCamD و باندهای مورد استفاده شامل سبز، قرمز و مادون قرمز بود. شاخص های بافتی شامل گشتاور مرتبه دوم، تباین، آنتروپی و همگنی براساس پنجره های با ابعاد مختلف از تصاویر استخراج گردید. با استفاده از رگرسیون گام به گام، باند، شاخص و پنجره مناسب انتخاب گردید که بر اساس آن باند مادون قرمز، شاخص ناهمگنی و ابعاد پنجره ۳۱×۳۱ انتخاب شد. جذر میانگین مربعات خطای نسبی و اریبی نسبی به ترتیب ۴۳ و ۲ درصد بود. بر اساس نتایج این تحقیق، صحت برآورد موجودی حجمی با استفاده از شاخص های بافتی تصاویر هوایی، اگرچه برای اهداف نقشه کشی مناسب است، اما برای بکارگیری این روش در برنامه ریزی عملیات جنگل داری هنوز به تحقیقات بیشتری نیاز است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.