بررسی وضعیت کلونیزاسیون داخل تراشه بیماران انتوبه بستری در بخش ICU مسمومین بیمارستان لقمان حکیم تهران سال ۱۳۸۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت کلونیزاسیون داخل تراشه بیماران انتوبه بستری در بخش ICU مسمومین بیمارستان لقمان حکیم تهران سال ۱۳۸۴ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت کلونیزاسیون داخل تراشه بیماران انتوبه بستری در بخش ICU مسمومین بیمارستان لقمان حکیم تهران سال ۱۳۸۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت کلونیزاسیون داخل تراشه بیماران انتوبه بستری در بخش ICU مسمومین بیمارستان لقمان حکیم تهران سال ۱۳۸۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت کلونیزاسیون داخل تراشه بیماران انتوبه بستری در بخش ICU مسمومین بیمارستان لقمان حکیم تهران سال ۱۳۸۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: پنومونی ناشی از ونتیلاتور شایع ترین عفونت اکتسابی در بخش مراقبت ویژه می باشد و میزان شیوع پنومونی در بیماران انتوبه ۲۱ برابر بیماران دیگر است. کلونیزاسیون لوله تراشه به عنوان یک عامل خطر محسوب شده و خود تحت تاثیر عواملی نظیر طول مدت انتوباسیون و کاهش اسیدیتی معده قرار می گیرد. این تحقیق جهت بررسی اهمیت اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی کلونیزاسیون لوله تراشه بر روی بیماران بستری در ICU مسمومین بیمارستان لقمان حکیم تهران انجام گرفت.روش تحقیق: این تحقیق از نوع توصیفی و تکنیک آن مصاحبه و مشاهده بوده و در بیماران انتوبه با کشت مثبت از ترشحات لوله تراشه بستری در بخش ICU مسمومین بیمارستان لقمان حکیم تهران در سال ۱۳۸۴ انجام گرفت. از روش آسپیراسیون اندوتراکئال و کشت کیفی و نیز بررسی آنتی بیوگرام به روش دیسک دیفیوژن و کربی بائر استفاده شد.یافته ها: ۱۸۰ بیمار (۱۲۶ مرد و ۵۴ زن) انتوبه با میانگین سنی ۳۱.۶۳±۱۳.۹ سال بررسی شدند. ۸۳.۳% بیماران سابقه دریافت آنتی بیوتیک قبل از نمونه گیری داشتند. استاف کواگولاز مثبت شایعترین میکروارگانیسم بوده (۴۵.۶%)، کلبسیلا، اسینتوباکتر و E.coli در رتبه های بعدی بودند. در ۶۲.۸% یک ارگانیسم و در ۳۷.۲% چند ارگانیسم به دست آمد. تب ³۳۸oc در یک سوم بیماران، لکوسیتوز ³۱۲۰۰۰ در ۴۹% بیماران وجود داشت و بین مصرف آنتی بیوتیک و تب رابطه معنی دار آماری وجود داشت. ۱۱.۱% بیماران فوت کردند و رابطه آماری بین نوع ارگانیسم و بقای بیمار دیده نشد، ولی بین مصرف آنتی بیوتیک قبل از نمونه گیری با بقای بیماران رابطه وجود داشت.نتیجه گیری: وجود اسینتوباکتر به همراه کلبسیلا، E.coli و استافیلوکوک اورئوس، احتمال پنومونی بیمارستانی گروه ATS III را افزایش داده و نشان دهنده عدم وجود رابطه معنی دار بین نوع ارگانیسم کلونیزه با سابقه دریافت آنتی بیوتیک هشداری برای عفونت های مقاوم به درمان می باشد.

کلید واژه: میکروبیولوژی، کلونیزاسیون، کشت، لوله داخل تراشه، انتوباسیون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.