کاربرد پوشش کربوکسیمتیلسلولز حاوی استاتسدیم و اسانس رزماری در کیفیت میکروبی سینهمرغ


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد پوشش کربوکسیمتیلسلولز حاوی استاتسدیم و اسانس رزماری در کیفیت میکروبی سینهمرغ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد پوشش کربوکسیمتیلسلولز حاوی استاتسدیم و اسانس رزماری در کیفیت میکروبی سینهمرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد پوشش کربوکسیمتیلسلولز حاوی استاتسدیم و اسانس رزماری در کیفیت میکروبی سینهمرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد پوشش کربوکسیمتیلسلولز حاوی استاتسدیم و اسانس رزماری در کیفیت میکروبی سینهمرغ :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

هدف از مطالعه حاضر، بررسی شاخصهای میکروبی سینه مرغ پوشش داده شده با کربوکسیمتیلسلولز غنیشده با استاتسدیم و اسانس رزماری در مدت ۲۰ روز نگهداری تحت شرایط دمایی ۴.۵r0 درجه سانتیگراد بود. تیمارهای مورد بررسی در این مطالعه عبارتند از: ۱ -فیله پوشش دادهشده با آب مقطر (شاهد)، ۲ -تیمار پوشش دادهشده با کربوکسیمتیلسلولز، ۳ -تیمار پوشش دادهشده با کربوکسیمتیلسلولز حاوی ۲ %سدیماستات، ۴ -تیمارپوشش دادهشده با کربوکسیمتیلسلولز حاوی ۲ %سدیماستات و ۰.۵ %اسانس رزماری، ۵ -تیمار پوشش داده شده باکربوکسیمتیلسلولز حاوی ۲ %سدیماستات و۱ %اسانس رزماری. ارزیابی کیفی نمونهها با استفاده از تستهای میکروبی انجام شد. نمونهها در روزهای ۰ ،۵ ،۱۰ ،۱۵ و ۲۰ تحت آزمونهای شمارش باکتریهای مزوفیل، سودوموناس و انتروباکتریاسه قرار گرفتند. آزمونهای میکروبی با استفاده از روشهای استاندارد انجام گرفت. افزودن استاتسدیم و اسانس رزماری به پوشش کربوکسیمتیلسلولز بهطور معنیداری در کاهش تعداد باکتریهای مزوفیل و انتروباکتریاسه موثر بود (۰.۰۵p .(افزودن نمک به پوشش CMC بر خلاف اسانس رزماری اثر معنیداری بر شمارش باکتریهای سودوموناس نداشت. نتایج این مطالعه نشان داد که افزودن استاتسدیم و اسانس رزماری به پوشش CMC ماندگاری سینهمرغ را افزایش میدهد و میتواند بهعنوان نگهدارندههای طبیعی در صنایع غذایی پیشنهاد شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.