مقاله مقایسه استحکام برشی و ریزنشت یک دنتین باندینگ آزمایشگاهی با سیستم باندینگ چند منظوره Scotchbond بر اساس استاندارد ISO TR 11405


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه استحکام برشی و ریزنشت یک دنتین باندینگ آزمایشگاهی با سیستم باندینگ چند منظوره Scotchbond بر اساس استاندارد ISO TR 11405 دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه استحکام برشی و ریزنشت یک دنتین باندینگ آزمایشگاهی با سیستم باندینگ چند منظوره Scotchbond بر اساس استاندارد ISO TR 11405  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه استحکام برشی و ریزنشت یک دنتین باندینگ آزمایشگاهی با سیستم باندینگ چند منظوره Scotchbond بر اساس استاندارد ISO TR 11405،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه استحکام برشی و ریزنشت یک دنتین باندینگ آزمایشگاهی با سیستم باندینگ چند منظوره Scotchbond بر اساس استاندارد ISO TR 11405 :

مقاله مقایسه استحکام برشی و ریزنشت یک دنتین باندینگ آزمایشگاهی با سیستم باندینگ چند منظوره Scotchbond بر اساس استاندارد ISO TR 11405 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران) از صفحه ۶۹ تا ۷۷ منتشر شده است.
نام: مقایسه استحکام برشی و ریزنشت یک دنتین باندینگ آزمایشگاهی با سیستم باندینگ چند منظوره Scotchbond بر اساس استاندارد ISO TR 11405
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استحکام برشی
مقاله ریز نشت
مقاله باندینگ چند منظوره اسکاچ باند
مقاله عوامل باندینگ عاجی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: استحکام برشی پیوند و میزان ریزنشت مهم ترین خواص دنتین باندینگ ها می باشد زیرا در اتصال کامپوزیت به نسج دندانی نقشی اساسی دارد. ریزنشت باعث نفوذ عوامل باکتریال به توبول های عاجی و سطوح مینایی شده که حساسیت و عود پوسیدگی را به واسطه از دست رفتن ترمیم کامپوزیتی به دنبال خواهد داشت. استحکام برشی ناکافی پیوند، باعث شکست زودهنگام ترمیم در اثر حداقل نیروهای مضغی می شود. هدف اصلی از انجام این مطالعه مقایسه میزان ریز نشت و استحکام برشی باندینگ یک ادهزیو آزمایشگاهی با یک ادهزیو اسکاچ باند بود.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی، ۶۰ دندان مولر بدون پوسیدگی برای تست باند برشی استفاده شد که به چهار گروه ۱۵ تایی تقسیم گردید. متغیرهای این مطالعه، نوع باندینگ، مینا و عاج بودند. جهت تست ریزنشت از ۲۰ دندان استفاده شد و به دو گروه ۱۰ تایی تقسیم گردید. مراحل بر اساس استانداردISO TR 11405 اجرا گردید. داده ها پس از انجام نرمالیتی تست با استفاده از آزمون های پارامتریک و غیرپارامتریک مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. به علاوه توزیع Weibull بر روی داده ها صورت پذیرفت.
یافته ها: داده های تست ریزنشت و استحکام باند برشی اختلاف آماری معنی داری را بین دو گروه باند آزمایشگاهی و SbMP نشان ندادند (P>0.05). ریزنشت در دو باندینگ بین سطوح اکلوزال و ژینژیوال از لحاظ آماری تفاوت معنی داری نداشت (P>0.05).
نتیجه گیری: باندینگ آزمایشگاهی نتایج قابل قبول و مشابه SbMP نشان داد. می توان نتیجه گرفت که باندینگ آزمایشگاهی دارای کیفیت کاربردی بالا و قابل مقایسه با مشابه تجاری آن است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.