بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس دانه ها و برگ .Rhus coriaria L


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس دانه ها و برگ .Rhus coriaria L دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس دانه ها و برگ .Rhus coriaria L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس دانه ها و برگ .Rhus coriaria L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس دانه ها و برگ .Rhus coriaria L :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۹

مقدمه: میوه های سماق به عنوان چاشنی در غذاهای ایرانی استفاده می شود. این میوه ها مصرف دارویی سنتی نیز دارند. تاکنون اسانس حاصل از اندام های گیاه سماق مورد بررسی قرار نگرفته، نظر به اهمیت گیاه و مصرف اسانس ها در صنایع تصمیم به آنالیز اسانس آن گرفته شد.هدف: شناسایی و تعیین درصد مواد تشکیل دهنده اسانس دانه ها و برگ سماق.روش بررسی: برگ ها و میوه های گیاه سماق با روش تقطیر با آب اسانس گیری و جداگانه به دستگاه GC/MS تزریق شدند. روش شناسایی اجزای اسانس ها ضرایب بازداری، تطبیق طیف های جرمی مواد اسانسی با مرجع و توجه به گزینه های پیشنهادی دستگاه بود.نتایج: بازده اسانس گیری از هر دو اندام برگ و میوه سماق حدود ۰.۲ درصد بود و هر دوی این اسانس ها زرد رنگ بودند. ۶۵ ماده در برگ ها و ۵۴ ماده در میوه ها شناسایی شدند. ماده عمده در هر دو اسانس ها سزکویی ترپن بتا – کاریوفیلن بود. بقیه اجزای عمده برگ، کاریوفیلن اکساید، سمبرن و آلفا – هومولن؛ و در میوه، سمبرن، ترانس- ترانس ۲، ۴- دکادینال و آلفا- ترپینئول بودند.بحث: برگ و میوه درخت سماق دارای اسانسی است که به روش تقطیر با آب قابل استخراج بوده و اسانس های مذکور به روش GC/MS قابل شناسایی و تعیین مقدار هستند. ماده عمده در هر دو اسانس ها یکسان هستند (بتا – کاریوفیلن).نتیجه گیری: نتایج این پژوهش با مطالعه سایر محققین روی همین گیاه در کشورهای دیگر مطابقت دارد. کاریوفیلن و سمبرن که در نمونه های ما به عنوان ماده عمده بوده در مطالعه سایر محققین نیز به عنوان مواد عمده اسانس سماق شناسایی شده است.

کلید واژه: سماق، Rhus coriaria، آناکاردیاسه، اسانس، دانه ها، برگ، GC/MS، بتا-کاریوفیلن، سمبرن، هومولن، آلفا- کاریوفیلن اکساید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.