بررسی الگوهای آب و هوایی منجر به یخبندان کشاورزی در استان اصفهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی الگوهای آب و هوایی منجر به یخبندان کشاورزی در استان اصفهان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی الگوهای آب و هوایی منجر به یخبندان کشاورزی در استان اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی الگوهای آب و هوایی منجر به یخبندان کشاورزی در استان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی الگوهای آب و هوایی منجر به یخبندان کشاورزی در استان اصفهان :
تعداد صفحات :۲۴
چکیده مقاله:
بررسی متغیرهای آب و هوایی در یک مکان و زمان معین نشان می دهد که این متغیرها شدیدا تحت تاثیر الگوی گردش جوی هستند. هدف اصلی در این پژوهش تحلیل همدیدی یخبندان های استان اصفهان و امکان پیش آگاهی رخداد یخبندان بر اساس الگوهای گردش جوی است. به منظور تحلیل آماری و همدیدی یخبندان، آمار کمینه دمای روزانه ده ایستگاه همدیدی داران،کاشان،گلپایگان، خوروبیابانک سمیرم شهرضا، فریدون شهر، کبوترآباد، نجف آباد و شهر اصفهان طی دورهی آماری سی ساله ۲۰۱۰- ۱۹۸۱ مورد استفاده قرار گرفت و دورههای یخبندان ملایم ۰ تا ۱/۹ – متوسط ۰۲ تا ۳/۹- و شدید کمتر از ۴- درجه سلسیوس تعیین و از میان آنها طولانیترین، زودرسترین و دیررسترین دورههای فراگیر یخبندان انتخاب و الگوهای همدیدی روزانهی این دورهها بررسی شد. نتایج نشان میدهد که بیشتر یخبندانهای استان از نوع فرارفتی هستند و در دوره سرد سال از آبانماه تا اوایل اردیبهشت ماه اتفاق میافتند. نواحی غربی و جنوبی شدید ترین دوره یخبندان را دارند. آهنگ زمانی یخبندان عکس الگوی زمانی دما و موافق الگوی زمانی بارش است. تعداد روزهای یخبندان به طور متوسط ۷۰ روز است که بیشترین فراوانی در دی ماه است. با افزایش ارتفاع بر تعداد روز های یخبندان افزوده می شود. الگوی مکانی تعداد روزهای یخبندان از الگوی ناهمواری استان تبعیت می کند و بیشتر یخبندان ها از نوع تابشی است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.