مقاله ارزیابی بیلان انرژی در مزارع گندم دیم استان کرمانشاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی بیلان انرژی در مزارع گندم دیم استان کرمانشاه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی بیلان انرژی در مزارع گندم دیم استان کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی بیلان انرژی در مزارع گندم دیم استان کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی بیلان انرژی در مزارع گندم دیم استان کرمانشاه :

مقاله ارزیابی بیلان انرژی در مزارع گندم دیم استان کرمانشاه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی) از صفحه ۹۷ تا ۱۰۶ منتشر شده است.
نام: ارزیابی بیلان انرژی در مزارع گندم دیم استان کرمانشاه
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیلان انرژی
مقاله ستاده
مقاله گندم دیم
مقاله نهاده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از راه های ارزیابی توسعه پایدار در نواحی کشاورزی، استفاده از روش جریان انرژی است. جریان انرژی در یک سیستم تولیدی کشاورزی، به این صورت است که در عملیات تولید، مصرف انرژی و در محصولات تولیدی، ذخیره انرژی به وجود می آید. به همین منظور در تحقیق حاضر، مزارع گندم دیم در استان کرمانشاه در سال زراعی ۸۶-۱۳۸۵، از نظر بیلان انرژی مورد بررسی قرار گرفتند. برای ارزیابی بیلان انرژی در این مزارع، کلیه داده های مربوط به نهاده ها و ستاده ها به مقادیر معادل انرژی های مصرفی و تولیدی تبدیل و سپس راندمان انرژی محاسبه گردید. میزان انرژی عوامل و نهاده های به کار برده شده در این مزارع ۶۱۳۰۹ هزار کیلوکالری در هکتار و میزان انرژی خروجی یا تولیدی محصول دانه گندم ۵۰۱۸ هزار کیلوکالری در هکتار و محصول کاه ۴۳۱۶ هزار کیلوکالری در هکتار برآورد شد. همچنین میزان کارآیی انرژی برای عملکرد کل (دانه+کاه)، ۱۵۲۱ و میزان کارآیی انرژی به طور جداگانه برای محصول دانه و کاه به ترتیب ۰۸۱۸ و ۰۷۰۳ محاسبه گردید. داده ها نشان می دهند که بیشترین انرژی مصرفی در این مزارع، به ترتیب مربوط به ماشین آلات، کود ازته و سوخت گازوئیل بوده و کمترین انرژی مصرفی متعلق به نیروی انسانی و علف کش می باشد. کاربرد دستگاه های کمبینات، انجام به موقع تعمیرات و سرویس های مورد نیاز تراکتور و تناوب زراعی مناسب می تواند راه کارهایی در جهت کاهش انرژی مصرفی در تولید گندم دیم در این استان باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.